Bli medlem Logga in

Karriär

Medlem på Filmcafe.se i ”Snabba cash 3”

Medlem på Filmcafe.se i ”Snabba cash 3”

Nu är två av skådespelarna klara till den tredje och avslutande ”Snabba cash”-filmen. Huvudrollerna kommer att spelas av Malin Buska och Martin Wallström från Filmcafe.se, skriver Aftonbladet.

Medlem i eftertraktad huvudroll

Martin Wallström (bland annat ”I rymden finns inga känslor”) spelar infiltrerande polis. Vi är naturligtvis ivriga och vill veta mer men Martin kan inte berätta så mycket än.

- Jag vet för lite om helheten men berättar gärna mer senare i år då jag vet mer, berättar han för Filmcafe.se.

Övriga huvudroller görs som tidigare av Joel Kinnaman och Matias Varela. De två första filmerna har handlat om knarksmuggling och prostitution, den här gången är temat bankrån och maffiaintriger, enligt filmens producenter.

Robert Selin, skribent för Filmcafe.se
26 augusti 2012

Filmcafe.se bevakar den svenska filmbranschen med artiklar och krönikor. Missa inte våra övriga artiklar som gör karriären lite lättare och roligare!

  •  
    Benny
    Skådespelare
    David, produktionen startade oktober 2012 och är i full gång. Behövs statister kommer annonser löpande här på Filmcafet. //Benny
  •  
    David
    Amatörskådespelare
    halo bre hur söker jag tilll produktionen????
  •  
    Pasi
    Statist
    Intressant :) Ska bli kul med en kommande 3a

Kom närmare drömmen.

Vi söker ständigt nya talanger framför och bakom kameran! Sedan 2002 har vi hjälpt produktionsbolag och producenter att hitta rätt team till filmproduktioner.

Nå över 50.000 medlemmar.

Sedan 2002 har vi hittat rätt team till filmproduktioner. Nå nya talanger framför och bakom kameran!