Facebook, Twitter, Google eller Windows Live
Jobbannonser, marknadsföring och branschkontakter

Ruben Östlund är tillbaka med ny långfilm


 
TitelRuben Östlund är tillbaka med ny långfilm
RegissörRuben Östlund
ProducentErik Hemmendorff
ManusRuben Östlund
Produktionsbolag Plattform Produktion AB
Medverkande Anas Abdirahman, Sebastian Blyckert, Yannick Diakite
BeskrivningFilmcafe.se har träffat Ruben Östlund för att prata om prisbelönta filmen PLAY och att göra personlig film.
 
Längd2:37
 
 

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera klippet

Kommentarer om TV-klippet: Ruben Östlund är tillbaka med ny långfilm
 12-08-28
Fantastiskt bra och noggrann regissör.Mycket trevlig som person. Jag var med som statist i spårvagnen.
 11-11-27
Bra film, hade fördelen att vara med som statist. Ruben är en noggrann man, 30 tagningar eller fler, har fortfarande ont i fötterna, efter allt gående (med krycka).

Gå till forumtrådenGå till forumtråden
Webb-tv
Samtal med Ruben Östlund
2011-11-12
Se hela intervjun med Ruben Östlund, vinnare av Guldbaggen för bästa regi. Hur viktigt är det att gå sin egen väg och vad har han för tips till blivande regissörer?
Trailer: De ofrivilliga
2008-11-17
Fem olika grupprocesser följs växelvis: en familjesammankomst, en bussresa, ett par unga tonårsflickor, ett grabbgäng och en lärargrupp på en skola.
Filmnyheter
Ruben Östlunds arbetar med sin nya film
2009-03-30
Ruben Östlunds nästa film Play handlar om unga rånare. Den ska utspelas i realtid och är inspirerad av verkliga rättsfall, skriver TT.
De ofrivilliga av Ruben Östlund tävlar på Stockholms filmfestival
2008-08-21
Nu är det klart att Ruben Östlunds omtalade film De ofrivilliga får sin Sverigepremiär under den 19:e upplagan av Stockholms Internationella Filmfestival i november.
DE OFRIVILLIGA tvåfaldigt prisbelönad vid Stockholms filmfestival
2008-12-02
Vid helgens prisceremoni av den 19:e upplagan av Stockholms internationella filmfestival stod DE OFRIVILLIGA som vinnare till både priset för Bästa manus och till Publikpriset.
De ofrivilliga vann första pris i Bryssel
2008-07-07
Bryssels filmfestival avslutades i helgen och Ruben Östlunds nya film De ofrivilliga vann förstapriset i den officiella europeiska sektionen där fjorton filmer deltog. Priset heter Iris Award och prissumman är på 10 000 euro.
Ruben Östlund vinner Guldbjörnen i Berlin
2010-02-17
Vid en ceremoni på tisdagskvällen den 16 februari mottog Ruben Östlund Guldbjörnen för kortfilmen Händelse vid bank.
Ruben Östlunds PLAY fick pris i Cannes
2011-05-25
Play har rönt stor uppmärksamhet under festivalen, både för Ruben Östlunds filmiska uttryck och för filmens brännande innehåll.
Två svenska filmer uttagna till Toronto
2011-08-23
Två svenska filmer har tagit sig till den internationella filmfestivalen i Toronto: Axel Peterséns långfilmsdebut Avalon och Ruben Östlunds Play.
Ännu ett internationellt pris till De ofrivilliga
2008-11-20
Ruben Östlunds film De ofrivilliga tilldelades i helgen juryns specialpris på Filmfestivalen i Mar del Plata i Argentina, en av de främsta festivalerna i Sydamerika. Henrik Vikman, som spelar busschaffören i filmen, tog emot priset under söndagkvällens prisceremoni på den 23:e upplagan av festivalen.
Medlemmar berättar
2014-11-13
Jesper Ganslandt, mannen bakom bl a Blondie, Apan och Farväl Falkenberg, gav sig en period ikast med uppdraget som reklamfilmsregissör för reseföretaget Airtours. Jag hade kallats till casting hos c/o Jones, där det gällde att hitta 12 s k Talents för sex Airtoursfilmer som skulle spelas in en vecka på Mallorca. Efter att promenerat från min startposition till rummets vägg, något som tog knappt 10 sekunder, valde Jesper ut mig som en av talangerna, lite överraskande tyckte jag nog. I snabb följd efter denna korta casting fick jag ge mig iväg och prova ut kläder hemma i Jespers lägenhet. Jag uppmanades också att börja odla mustasch för att få rätt uppsyn. Efter ett par dagar damp ett kuvert ned i brevlådan med flygbiljetter och alla erforderliga fakta om projektet. Vi skulle göra sex filmer den här veckan. ”Turisterna”, ”Restaurangen”, ”Playan”, ”Baskrarna”, ”Guiden” och ”Barnen”. Min insats skulle ske i ”Guiden” tillsammans med min moatjé,Gerd Hedberg. Tillsammans med en moatjé skulle jag göra en kort promenad, titta på en vacker utsikt samt med näsan i vädret passera förbi kön av passagerare till en chaterbuss. Vi fick i stället gå ombord på Airtours lilla fordon för vidare befordran till vårt resmål. Det var vår lilla insats i den här produktionen allt medan Jesper Ganslandt gick hack i häl med kameran, regiinstruktionerna fick vi innan vi började promenera iväg. Inspelningen var klar på en dryg kvart och sen fick vi fri händer att roa oss själv på Mallis. Övrig tid fördrev vi inne i Palma eller vid poolen till vårt hotell, som bestod oss med riklig frukost varje dag. Och en kväll samlades hela produktionsgruppen runt ett långbord fylld av vinflaskor och lokala läckerheter. Inte helt okända bolaget Storåkers MacCann stod bakom den här produktionen som på en vecka på Mallis skulle producera sex olika reklamfilmer för Airtours. Och ännu en kändis var inblandad, nämligen prins Carl Philips dåvarande relation Emma Pernald som var ”Project manager” för det hela. Lokal samarbetspartner var Palma Pictures, helproffs på allt som tänkas kunde, transporter, catering, teknik. Väl hemma igen väntade vi förstås med spänning på att få se resultatet av vår möda i någon av reklamkanalerna. Men redan efter första avsnittet, kallat ”Stranden”, där en pappa förklarade för sina barn att de nog hade det lite bättre än andra som tvangs vara charterturister, tog det lite hus i helsike hos Sverker Olofsson och hans konsumentprogram Plus. Programmet hamnade i Sverkers soptunna och därmed var övriga filmernas öde beseglat. Airtours slog med andra ord tvärt igen dörren och Jesper Ganslandts karriär som reklamfilmsregissör fick ett snabbt slut. Men vi talanger fick i alla fall en trevlig gratisvecka på Mallis och bra betalt dessutom. ”Olika faller ödets lotter”, som någon tänkare uttryckt sig. Rolf Apelqvist
2008-03-11
Jag har varit i branschen sedan 1995. Jag älskar den skapande process, som finns både inom ett teater projekt, och film uppdrag. Fast det är mycket stor skillnad att agera på scen eller att tänka och gå igenom kamera linsen, och fånga publiken den vägen. Gillar även att arbeta framför som bakom kameran. Men senaste tiden har det mest blivit framför och tack vare http://www.filmcafe.nu som faktiskt knyter kontakter via hemsidan, och jobb som ger lön. Här kommer en liten uppdatering om mitt liv i strålkastare ljuset. Den närmaste framtiden... Morgan Pålsson en världs reporter Jonny har statist roll som flyttgubbe. Scenen är på SVTs kontor med Sussanne Reuter/ EVA och Thomas Ungewitter / Owe. + 2 statister Jonny Blomkvist och Staffan Ahlstrand, så man ska nog se vem som är jag i den scenen. Annars är det rätt så ofta som statist, att vet man inte vilken sekund man dyker upp, så kan man blinka och vips så var den sekvensen över. De är HippHipp gängets långfilm. Johan Wester och Anders Jansson. Vet ej om Ni sett HippHipp som Tv-serie, eller Itzhaks Julevangelium`? Just NU spelar de 500 på Lunds StadsTeater. (läs mer på deras hemsida) Om du inte har hittat till deras hemsida så är den här: http://www.morganpalsson.se/ Premiär den 22:e feb. 2008. På en biograf nära dig. Produktions bolaget Anagram har sin hemsida här: http://www.anagramproduktion.se Hade inspelning på en långfilm, söndag den 10:e feb 2008. Jag har en biroll som skinnhuvud (skinhead). Ska spela nazist. Nasty old people Regi: Hanna Sköld Produktions bolaget hittar du här: http://www.tangramfilm.se Klicka på PÅ GÅNG . Sedan går jag en STUNT utbildning i vår. Är med i Ensemblen C.A.P Certified Acting as Police Officer = direkt översatt blir det väl ungefär Certifierad agerande Film Polis. Ni kan läsa mer om företaget PrimeAction och C.A.P här: http://www.primeaction.nu Grundaren till denna ide och företag hittar du på denna hemsida: http://www.castefjord.dinstudio.se/ När Ni är klara med allt ovan, så kan du fortsätta här: Ni kan kolla lite video klipp här, ifrån CAP. Själv gjort en tecknad (animerad), variant, hoppas Ni gillar den. http://uk.youtube.com/user/Svelski Tecknade version av CAP. http://www.jibjab.com/sendables/view/YPvTDFLhd6QlUtMFJw06xTsp ÖstNytts reportage om CAP / SVT Sveriges Televisions hemsida Klicka på länken: De övar på polisrollen i ett grustag. http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1051322 Kortfilm Med dina ögon Roll: Kassör (butiksbiträde). http://video.google.com/videoplay?docid=-5065397971801748118 JUST nu även en statist roll i JULKALENDERN 2008. Med filmiska hälsningar Jonny Blomkvist epost: jonnybegood36@hotmail.com
Foruminlägg
Teddy Hunt (how to kill a teddy under 40 second)
2018-03-15 10:54
Ett kommande projekt som ska filmas nu i mars!

https://player.vimeo.com/video/260188076

//Mathias
Facebook: Gruppen för feedback på manus med mera
2018-01-25 19:57
Hej. Jag såg nu att det inte fanns en sån här grupp på facebook så jag valde att skapa en och ni får jättegärna vara med i den.
https://www.facebook.com/groups/screenplayfeedback/

Senaste svaret av 1: Fler manusförfattare och kritiker får gärna gå med.
Facebookgrupper för folk som söker jobb
2018-01-25 19:53
Hej. Jag har skapat några grupper på facebook för de som söker jobb eller vill ha feedback på manus, pitch och så vidare. Jag har länkat dem här nedanför och ni som vill får gärna spana in dem. Sen finns det en extra grupp där man kan fråga precis vad som helst, bara det rör sig om film eller tv.

Volontärjobb inom film och tv i Sverige
https://www.facebook.com/groups/vfilmsverige/

Pitch, synopsis och filmmanus feedback
https://www.facebook.com/groups/screenplayfeedback/

Film och TV: Fråga vad som helst!
https://www.facebook.com/groups/1342499975845162/

Senaste svaret av 1: Jag bumpar den här så att folk ser den igen.
Sökes : Team till ungdoms webb-serie
2017-01-10 14:51
Hej kära filmskapare / skådisar / beundrare av film :)

Jag tänkte testa en grej i år. Tänkte kolla om intresse finns till ett litet projekt jag funderar på en längre tid.

Jag har hållit på ett tag med att skapa å skriva en webb-serier som jag skulle vilja göra och lägga ut på youtube. Det har ju nu blivit väldigt populärt att göra små serier, och program, upp till 20 min. Även flera tv-kanaler har ju börjat göra "play program". Jag vet att "min publik" sitter mer vid youtube, och det är där man når dem bäst.

Det jag är ute efter är folk med ett öppet sinne, kreativitet, folk som är nyfikna och tänker positivt. Vi vet ju alla hur folk har blivit "öppna" med att ha en åsikt. Därför skulle jag uppskatta att du låter bli att skriva om du inte har något positivt att säga. Vi har alla samma intresse här , film. Några av oss vill synas mer än andra å vissa tycker det är kul att synas mindre.

Med det sagt, låt mig få berätta lite kort om mitt lilla projekt. Detta ska ses som frivilligt, men att man har ett engagemang. Tanken är att vi ska bli ett litet team som kan när tillfälle ges planera gå igenom och eventuellt spela in.

Min serier är något så osvenskt so "fantasy / sci.fi." ett koncept som tydligen har fungerat väldigt bra i det lilla landet USA. Många framgångsrika serier, bygger på sci.fi / fantasi med drama.

Serien som heter I fullmånens skugga (IFS) handlar i grunden om att man ska våga vara annorlunda, men att samhället kommer aldrig acceptera att man är annorlunda, en serie om psykisk ohälsa, mobbing, rasism, krig, metaforer som alla kommer känna igen sig i. Huvudstoryn i IFS kommer handla om en tjej som tar plats, och är varulv. Man kan lätt dra paralleller till romeo och julia, lägg till ett triangeldrama där den klassika "pojke möter flicka" blir istället en flicka möter flicka å får inte visa sin förbjudna kärlek öppet eftersom det kan uppfattas som äckligt, som en skam, över en hel generation.

Den som är intresserad av att läsa en mer utförlig sammanfattning av serien, är mer än välkommen att skriva ett litet PM, frågor går bra att ställa i tråden.

Jag vet att många inte jobbar gratis och det har jag all respekt för. Detta ska ses som sagt som en hobby vid sidan om, tanken är att man ska tillsammans kunna göra ngt, vi hjälper ju alla varandra. Via youtube kommer alla synas, alla som vill synas kommer få en chans att synas.

Det som sökes är så klart ungdomar, tjejer och killar spelålder 16-18 . Även äldre mellan 30-60 år.
Filmfolk, du får vara hobby fotograf, regissör, jag är öppen för förlag, och som sagt alla är välkomna att hör av sig.

Senaste svaret av 4: Spännande! Visst är det inspirerande med webbserier! Hoppas att du kommer vidare med projektet.
Filmböcker säljes
2015-06-05 20:43
Följande böcker i nyskick/mycket bra skick finns till salu vid Odenplan, Stockholm. Priser gäller enstaka bok vid avhämtning, för fler böcker eller skickas inom Sverige, hör av dig!
Peter 070-2933090


Apple Pro Training Series: Getting Started With Motion – January 21, 2005 by Mary Plummer incl DVD - 50 kr

Motion Graphics and Effects in Final Cut Pro – February 27, 2004 by Kevin Monahan incl DVD - 50 kr

Apple Pro Training Series: Logic Pro 7 and Logic Express 7 – January 28, 2005 by Martin Sitter incl DVD - 50 kr

Final Cut Pro 4 and the Art of Filmmaking – February 20, 2004 incl DVD - 50 kr

After Effects and Photoshop: Animation and Production Effects for DV and Film, Second Edition – March 14, 2006 by Jeff Foste, incl DVD - 50 kr

Writing, Directing, and Producing Documentary Films and Videos, Third Edition by Alan Rosenthal - 50 kr

Making Documentary Films and Reality Videos: A Practical Guide to Planning, Filming, and Editing Documentaries of Real Events – January 15, 1997
by Barry Hampe - 50 kr

Digital Video Hacks: Tips & Tools for Shooting, Editing, and Sharing – June 6, 2005 by Joshua Paul - 50 kr

What They Don't Teach You at Film School: 161 Strategies For Making Your Own Movies No Matter What – August 16, 2000, by Camille Landau, Tiare White - 50 kr

Directing the Documentary, Fourth Edition – March 30, 2004 by Michael Rabiger - 100 kr

Rebel without a Crew: Or How a 23-Year-Old Filmmaker With $7,000 Became a Hollywood Player Paperback – September 1, 1996
by Robert Rodriguez
Bok + DVD El Mariachi - 100 kr

The DV Rebel's Guide: An All-Digital Approach to Making Killer Action Movies on the Cheap – January 1, 2007 by Stu Maschwitz, incl DVD - 100 kr

The Conversations: Walter Murch and the Art of Editing Film by Michael Ondaatje
- 100 kr

Behind the Seen - How Walter Murch Edited Cold Mountain Using Apple's Final Cut Pro & What This Means for Cinema by Koppelman, Charles - 200 kr
En Jul Till Salu (Kortfilm)
2014-12-18 09:38
Hej hej!

Vi är ett gäng filmare från Göteborg som brukar ha som tradition att göra något till Jul. Här är vårt senaste alster!

https://www.youtube.com/watch?v=FrXCBfWCRRo

För den som är intresserad ingår den här filmen i en playlist med kortfilmer vi gjort som vi kallar Fem Stadier av Förlust och Sorg:
http://www.youtube.com/playlist?list...FrjkbFxCOr1IqK

Tack så mycket!

God Jul på er! :)
Comic con, sthlm
2014-09-19 19:43
Hej
Jag och två andra tjejer kommer göra en dokumentär om cosplay på comic con, som är i stockholm (30okt-2nov).
Vi har fixat Pressackreditering och filmutrustning.

Undrar om det är någon som vet några sponsorer som skulle kunna vara intresserad av att sponsra oss med resan eller underhåll, isf vilken/vilka?

Självklart gör vi reklam för våra sponsorer i dokumentären.

Vi skulle vara tacksamma för svar.
The Rain
2014-09-02 22:24
Efter att i över 10 år suttit på manuset och efter att ha försökt producera filmen 2010 utan ett gott resultat, vi ville nå en relativt stor budget, så tog vi saken i egna händer och har nu producerat en indie-långfilm; det post apokalyptiska filosofiska dramat "The Rain".

Efter cirka 7 månaders inspelning, 25'000:- i budget och med det minimala teamet på cirka 8 personer har vi nu kommit fram till post produktionen.

Ta gärna en titt på våra vloggar, som är av lite varierande längd och kvalitet: [url]http://www.youtube.com/playlist?list=PLyet9Nh-GTwNlmBNQimK3c0nUXnlk_UVM[/url]

Eller ta gärna en titt på vår sida på facebook och "gilla" den gärna: www.facebook.com/tehrainmovie

Senaste svaret av 14: Vi är så nära med filmen nu! Det största problemet är att vi har fastnat i post produktionen och behöver hitta någon som kan After Effects och 3D. Det handlar om att göra grafik, green-screen och 3D miljöer. Min kunskap och tid räcker inte till och det svider enormt eftersom det är bara det lilla som är kvar! Känner ni någon som kan ovanstående så be dem ta kontakt med mig. Vinstavtal utlovas!
SWAT course with filming!
2014-08-30 17:10
We have joined forces with OND FILM from Sweden to present a unique SWAT Training course.
We will be co-producing an episode of "Find It And Kill It" a web series about a clandestine Swedish military unit that investigates the paranormal, the series is shot in English.
We will be based at the facilities of International Stunt Academy in Moss for our special SWAT course.

The course will entail

Weapon handling & safety
Movement with weapons
Transitions
Group movement across open ground
Door entry
Internal movement
Room clearance
Blank firearm safety & Firing blank weapons
Photos in costume on location
Raw footage of the scenes you're in.
Plus working on the "Find it and kill it" set and being credited in the final episode


For this course the training will be used to provide scenes for the FIAKI episode, so we will be actually assaulting a building!
Students will be able to be in the episode as well as receiving SWAT/ Spec Ops type training. The students will play the part of Elite US unit sent in to deal with an unusual event which of course turns nasty.
The course will be held over 2 days at the International Stunt Academy (ISA) in Moss, Norway, 50 minutes south from Oslo. Accommodation is not included but available locally.
Price will be NOK1700 for the 2 day course.

Email film@stagecombat.no for registration form and more details

Find us on Facebook at [url]https://www.facebook.com/Stagecombat.no[/url]

Senaste svaret av 1: Det här är en 2-dagarskurs, där deltagarna får träning i SWAT-taktik. Vi har tillgång till instruktörer, en stor lokal, och en arsenal av vapen och utrustning till ett värde av 200 000 NOK som inkluderar uniformer, hjälmar, sköldar, pistoler, k-pistar, automatkarbiner, hagelgevär, prickskyttegevär, granatkastare och raketgevär. Kursen kostar vanligtvis 2500 NOK. Den här gången ges kursen till ett reducerat pris, som endast täcker arrangörens utgifter. Detta då arrangören vill kunna använda filmat material från kursen för att kunna marknadsföra framtida kurser. Ond Film kommer att filma kursen, endast i utbyte mot att få använda filmat material. En del av det filmade materialet kommer även att göras tillgängligt för deltagarna, och kan användas till showreel och dylikt. Vanligtvis ges inte denna möjlighet. Kort sammanfattat: Deltagarna får en kurs till rabatterat pris, och filmat material. Arrangören Stagecombat.no räknar inte med någon vinst, utan bara att täcka utgifterna. Kommer att använda filmat material för marknadsföring. Ond Film tjänar inga pengar på kursen, men får använda det filmade materialet.
BlackMagic Desing Cinema Camera vs Sony vg20
2014-07-17 15:30
Hej jag har ägt en Sony nex Vg20 i ungefär 2år nu. Jag har nu möjligheten att byta till en Cinema Camera EF 2.5K:a för ett rimligt pris. Är det värt att lägga pengar för att byta kamera? Vad tycker ni?

Sony nex vg20 Spec:

Camcorder Sensor Resolution 16.7 pixels
Effective Video Resolution 13.6 pixels
Effective Photo Resolution 16.1 Megapixel
Widescreen Video Capture Yes
Camcorder Media Type Flash card
Optical Sensor Type Exmor APS HD CMOS
Optical Sensor Size 15.6 x 23.5mm
Field of View Crop Factor 1.5
Sensor Dust Reduction Yes
Sensor Features Anti-Dust coating
Video Recording Modes FX
Image Processor BIONZ
Image Stabilizer optical (Steady Shot with Active Mode)
Auto Focus TTL contrast detection
Auto Focus Points (Zones) Qty 25
AE/AF Control Subject-tracking AF
Digital Video Format MPEG-2
Image Recording Format RAW

Blackmagic Design Cinema Camera:

Product Type Camcorder - 2.5K
Effective Video Resolution 3.32 pixels
Widescreen Video Capture Yes
Camcorder Media Type Solid state drive
Optical Sensor Type CMOS
Optical Sensor Size 15.81 x 8.88mm
Digital Video Format ProRes 422
Features selectable frame rates
AV Interfaces balanced audio
Optical Sensor Size 15.81 x 8.88mm
Optical Sensor Type CMOS
Digital Video Format ProRes 422
Widescreen Video Capture Yes
ManufacturerBlackmagic-Design Pty. Ltd.
LENS SYSTEM
Lens System Mounting Micro Four Thirds
ADDITIONAL FEATURES
Additional Features touch-screen control
Features touch-screen control
Type Blackmagic UltraScope
Included Accessories AC power adapter
DISPLAY
Resolution 800 x 480
Display Features built-in
MICROPHONE
Microphone Operation Mode mono
SOFTWARE
Software Blackmagic UltraScope
MEMORY / STORAGE
Camcorder Media Type solid state drive
Video Capture RAW - 2432 x 1366 - 1800 sec - with 256GB SSD
ProRes - 1920 x 1080
DNxHD - 1920 x 1080
SYSTEM REQUIREMENTS FOR PC CONNECTION
Operating System Support MS Windows
MISCELLANEOUS
Included Accessories AC power adapter
Body Material aluminum
BATTERY
Details 1 x Li-Polymer rechargeable battery ( included )
AUDIO INPUT
Microphone Operation Mode mono
MANUFACTURER WARRANTY
Service & Support 1 year warranty
DIMENSIONS & WEIGHT
Width 6.5 in
Depth 4.5 in
Height 5 in
Weight 3.3 lbs
VIEWFINDER / DISPLAY
Display Form Factor built-in
Display Format 800 x 480
PHYSICAL CHARACTERISTICS
Width 6.5 in
Depth 4.5 in
Height 5 in
Weight 3.3 lbs
Body Material aluminum
GENERAL
ManufacturerBlackmagic-Design Pty. Ltd.

Senaste klippen


Medlem: Christina - Musikvideo christina
Musikvideo med Christina 2,5 år

Medlem: Jonathan - Uffe -Från Norska serien ”Ca. Voksen”
Klipp från den Norska serien skapad av Marie Kristiansen där jag gestaltar ”Party Svensken” Uffe.
Medlem: Tiff - Tiff Rauf - Showreel
Medlem: Anton - Anton Sehlstedt English Showreel 2018
Medlem: Magnus - Magnus af Sandebergs Showreel 2018
Showreel Magnus af Sandeberg 2018 Language: English & Swedish Music: Car Seat Headrest - Vincent Edited by: Sofia Brattwall
Medlem: Tove - Showreel
Tove Folkesson Showreel
Medlem: Angelica - Kö-Bytar-Karin

Medlemsklipp


Christina: Musikvideo christina
Musikvideo med Christina 2,5 år

Jonathan : Uffe -Från Norska serien ”Ca. Voksen”
Klipp från den Norska serien skapad av Marie Kristiansen där jag gestaltar ”Party Svensken” Uffe.
Tiff: Tiff Rauf - Showreel
Anton: Anton Sehlstedt English Showreel 2018
Magnus: Magnus af Sandebergs Showreel 2018
Showreel Magnus af Sandeberg 2018 Language: English & Swedish Music: Car Seat Headrest - Vincent Edited by: Sofia Brattwall
Tove: Showreel
Tove Folkesson Showreel
Angelica: Kö-Bytar-Karin
Oskar: Unspoken thoughts
Oskar: Han kan inte vara värre än Lasse
Jesper: trailer
Matilda: Matilda Strand
Pernilla: Skådespelarutbildning - del 2:- Kortfilm ”Kulorna”
Del 2 av 2. Scen från kortfilmen ”Mannen med kulorna” inspelad hos Cinemantrix 2018. Roll: Hemlös missbrukare
Pernilla: Skådespelarutbildning - del 1 - Kulorna
Del 1 av 2 scen från kortfilmen ”Mannen med kulorna”, inspelad hos Cinemantrix. Roll: Hemlös missbrukare
David: Showreel
Elvira: Reality Check - trailer
Detta är en reklamfilm för Teskedsordens app ”Reality Check” som är Sveriges första app mot rasism.
Elvira: Reality Check
Detta är en reklamfilm för Teskedsorderns app ”Reality Check” som är Sveriges första app mot rasism.
Lucas: Lucas Jernberg Bjurèn
presentationsfilm om mig
Clara: Showreel 2019
Liz: Vår tid är nu
Nathalie: V75 AD
Nathalie: Bubbles
Nathalie: Twilly AD
Nathalie: Showreel
Johan: Nordea
Johan: Bauhaus - hidden treasure of creativity
Vilhelmina: Mottagningsarbetet med nyanlända i Sundsvall
Röstskådespelare
Vilhelmina: Mål 8 - en film om de globala målen (estetisk kommunikation)
Nathalie: Nattvarden
Kortfilm av en projektgrupp på filmlinjen på Kulturama VUX (2018)
Hampus: Acando - rekrytering
Rollen som ciceron för Acando som etablerar avdelningen Brickmakers i Göteborg – ett team med fokus på kreativa och nyskapande tekniska lösningar
Börje: Börje Lundberg
Börje Lundberg Int.Showreel 2019
Ronja: CYRANO
Christian: SELFTAPE (2019)
Presenterar mig kort och pratar om min skådespelarerfarenhet
Marianne: Jelina Marianne Jordhén showar lite
Lite hur det kan vara när Jelina Marianne är i sitt esse! :-)
Ted: Arcido Bag
Reklamfilm - London
Ted: Guldbaggen 2018
Prisutdelare - Bästa Klipp
Ted: Sleep Fighter 2
A Christmas Tale - En kortfilm av Björn Tobiasson
Annie: Omtanke -Volvo
Jag är speaker för Volvos reklamfilm ”Omtanke”, från mars 2017.
Marianne: Ma vie à Paris
Chanson et lyric: Jelina Marianne Jordhén I’m singing in french. Background music is bought with lifetime license from: https://www.audioblocks.com/stock-audio/with-you-in-my-arms-83937.html Movie maker: Jelina Marianne Jordhén The pics are
Marianne: Miracles
Rockballad med sång och lyrik: Jelina Marianne Jordhén Bakgrundsmusik är köpt med livstidslicens från: https://www.audioblocks.com/stock-audio/heart-break-ballet-108-a-96388.html Bilden är en royaltyfri bild från nätet. Produktionsår: 2019
Marianne: Maria’s sång
Maria 16 år beskriver känslan då hon utsatts för hedersvåld där hon räddade livet på en kvinna men blev själv våldtagen - för att sedan utsättas för ett ohyggligt våld utövat av hennes svenska mor. I rollen, sång, lyrik: Jelina Marianne Jordhén film
Marianne: Out of love
Song and lyrics: Jelina Marianne Jordhén Background Music is bought with lifetime license from: https://www.audioblocks.com/stock-audio/letting-go-of-love-76549.html Movie maker and photos, model: Jelina Marianne Jordhén Production Year: 2018
Marianne: Hurricane
Song and lyrics as well as male choir and violin orchestra: Jelina Marianne Jordhén Model at the pics and photographer, movie maker: Jelina Marianne Jordhén Background music is bought with lifetime license from: https://www.audioblocks.com/stock-audio/
Marianne: Potentials
Song, lyrics and background music, photo and movie making: Jelina Marianne Jordhén Production Year: 2018
Marianne: Scandinavian Women
Song and lyrics: Jelina Marianne Jordhén Acting: Jelina Marianne Jordhén Background muic is bought with lifetime license from: https://www.audioblocks.com/stock-audio/wake-up-in-town-60sa.html Production Year: 2018
Marianne: Scandinavian Men
Song and lyrics: Jelina Marianne Jordhén Background music is bought with lifetime license from: https://www.audioblocks.com/stock-audio/acoustic-ballad-pop-theme-144324.html Acting: Jelina Marianne Jordhén Production Year: 2018
Marianne: Monsieur Luc
Monsieur Luc leker kanin. :-) Skådespelerska: Jelina Marianne Jordhén Idé: Jelina Marianne Jordhén Film: Jelina Marianne Jordhén Produktionsår: 2018
Marianne: Priority
Song and lyrics: Jelina Marianne Jordhén Background Music is bought with lifetime license from: https://www.audioblocks.com/stock-audio/no-problem-93625.html Photo and movie maker: Jelina Marianne Jordhén Production Year: 2018
Marianne: Den arbetssökande
En arbetssökandes upplevelse av hur hon blir bemött vid Arbetsförmedlingen, för att till slut få information om att det är regeringens regleringsbrev som styr vilka arbetssökande som får hjälp med insatser. En film jag skickat till Regering, Arbetsmarknad
Alexandra: Alexandra Lantz Showreel 2019
Alexandra: Alexandra Lantz Presentation 2019
Alexandra: Utmaningar för ett hållbart Västra Götaland, kortis 30 sek
Alexandra: ur ”Man är väl fri” av Mirja Unge
Marianne: Promotionfilm för min enmansföreställning ”Överlevaren - Jokerbruden”
Trailer för min föreställning ”Överlevaren - Jokerbruden”. I samtliga roller: Jelina Marianne Jordhén
Marianne: Vera Blom om landsvägskörare
Vera Blom är irriterade på långsamma landsvägskörare. Skådespelare: Jelina Marianne Jordhén
Marianne: Pappa Ernst
Jelina Marianne Jordhén spelar sin pappa Ernst.
Marianne: A Gift From Heaven
Lyrics and song, music composition, at the piano: Jelina Marianne Jordhén. Production Year 2018.
Marianne: Marianne spelar olika roller i Youcam och i egen filmatisering
Här ser ni prov på min skådespelarförmåga endast uttryckt genom egen filmatisering och med hjälp av mobilappen Youcam fun.
Marianne: Maria och pappa Ernst
Maria hälsar på sin far Ernst. Ni ser Jelina Marianne Jordhén i båda rollerna.
Marianne: Vera Blom och Maria dricker vin tillsammans
Vera Blom och Maria dricker vin tillsammans och när Maria går på toaletten, väcks buset i Vera Blom. Båda rollerna spelas av Jelina Marianne Jordhén.
Natanael: Nordea Open Thinking
Nordea lanserar sitt projekt Open Thinking. Spelar banktjänsteman från 1800-talet.
Natanael: Showreel/Monolog
En kort monolog från Shameless.
Peter.: Showreal
Maria: Showreel Maria Forslin 2019
Christian: Reklamfilm Life
Reklamfilm Life
Christian: Reklamfilm Lidl
Reklamfilm Lidl
Christian: Presentation/Showreel
Presentation/Showreel
Christian: Reklamfilm
Reklamfilm/Sefina Pantbank
Christian: Reklamfilm
Reklamfilm/USA; European Wax Center
Christian: Showreel/Musikvideo
Showreel/Musikvideo
Christian: Showreel/Dragshow
Showreel/Dragshow
Christian: Kortfilm
Kortfilm
Christian: Monolog - Psykologen
Monolog/Kortfilm
Christian: Kortfilm
Kortfilm/Trailer
Lars: Röstprov
Lars M Jansson i köket
Richie: Figure Skating Show
Performing on ice
Amanda: Showreel 2018
Mikael: Showreel 2019 - Mikael Roth
Showreel 2019 - Mikael Roth
Ayda: Ayda Erekin reklam för 4sound
Ayda spelar piano tillsammans med annan kille i reklamfilm för 4Sound
Viggo: Järnbörd Trailer
Trailer för pjäsen Järnbörd på Teater Alma
Mikael: Monolog - betrayal
Monolog.
Charlie: Naomi spelad av Charlie William-Olsson
Nils: Nyårs-tal 2019
Håller ett al för 200 personer på nyårsfest 2019
Sophie: Weeds
Musikvideo för artisten Clara Strauch som jag dansade och skådespelade i samt koreograferade för. Jag var även producent och regisserade projektet
Sophie: Sophie Saether Mahfouf Show Reel
Sophie: Sophie Saether Mahfouf Sizzle Reel
En Sizzle Reel med ett stort urval av många produktioner inom film, tv, musikvideo etc.
Nadja: Britt Marie var här.
Jag och min sambo är med som statister, syns i trailern 1.22 sekunder in i klippet, syns mer i filmen
Antonio: Britt Marie var här.
Jag och min sambo är med som statister i och syns i trailern 1.22 sekunder in i klipper. Är med mycket mer i filmen
Antonio: Med öra förcdetaljer/ Volvoreklam
Jag och min sambo är med 0.23 sekunder in i klippet
Nadja: Med öra för detaljer, Volvo reklam
0.23 sekunder in i klippet finns jag och min sambo med.
Teodor: Teodor Abreu showreel 2019
Showreel 2019
Niklas: The XC60 T8 Twin Engine: Drive Modes
Niklas: XC60-Halloween Edition
Bi: På universitetet/informationsfilm/DO
Ida: Showreel Ida Vainionpää 2018
Showreel 2018 Ida Vainionpää
Tindra: Dansvideo
Låtarna som jag dansar till: Pitbull - Timber (ft. Ke$ha), Dean Lewis - Be Alright --Dansen är baserad på egen koreografi samt freestyle--
Tindra: Talkshow på tyska
Detta var ett skolprojekt vi gjorde i skolan på tyska lektionen. Vi skulle skapa en talkshow på tyska och här spelar jag ”mig själv” som en författare.
Ida Karolin: Reklamfilm SpoBik
Lars: Lars M Jansson
Maria: Min youtube kanal
Min konst mina sånger och klipp

Karriär

Petter Lennstrand om långfilmsdebuten Upp i det blå
Skådespelare och statisterFilmarbetarePetter Lennstrand om långfilmsdebuten Upp i det blå
Vi har träffat Petter Lennstrand för att prata om långfilmsdebuten Upp i det blå. En varmt skruvad skrotsaga där barn och vuxenvärld möts med både komik och grubbel.
Intervju med Johannes Nyholm om Jätten
Skådespelare och statisterFilmarbetareIntervju med Johannes Nyholm om Jätten
Vi har träffat Johannes Nyholm som långfilmsdebuterar med en film om utanförskap och vänskap. En idé som kom till honom från oväntat håll.
Skörheten sätter ljus på psykisk sjukdom
Skådespelare och statisterFilmarbetareSkörheten sätter ljus på psykisk sjukdom
Vi har träffat Ahang Bashi som sätter ljuset på psykisk sjukdom med nya filmen Skörheten.
Hello Actors- En skådespelarmässaSkådespelare och statisterHello Actors- En skådespelarmässa 5 röster
Filmcafe.se besöker Sveriges första mässa för skådespelare. Föreläsningar, utställning, karriärvägledning, en öppen audition och mycket mer!
Sverrir Gudnason berättar om arbetet som gav honom en GuldbaggeSkådespelare och statisterFilmarbetarePLUSSverrir Gudnason berättar om arbetet som gav honom en Guldbagge 1 röster1 kommentar
Sverrir Gudnason och regissören Leif Östman samtalar om rollen som resulterade i en Guldbagge för bästa manliga huvudroll. Kan verkligen utmattning vara vägen till en bra prestation?
Måns Mårlind och Björn Stein berättar om casting och filmskolaSkådespelare och statisterFilmarbetareMåns Mårlind och Björn Stein berättar om casting och filmskola
Vi pratar med regissörerna Måns Mårlind och Björn Stein om vilken filmskola de gått på och vad en skådespelare ska tänka på vid en casting.
Samtal med skådespelaren Simon J BergerSkådespelare och statisterFilmarbetarePLUSSamtal med skådespelaren Simon J Berger 12 röster3 kommentarer
Simon har blivit folkkär med tv-serien Torka aldrig tårar utan handskar. Nu är han aktuell med Call Girl. Vi pratar skådespeleri!
Samtal med Ruben ÖstlundFilmarbetarePLUSSamtal med Ruben Östlund 4 röster
Se hela intervjun med Ruben Östlund, vinnare av Guldbaggen för bästa regi. Hur viktigt är det att gå sin egen väg och vad har han för tips till blivande regissörer?
Samtal med producenterna till FörsvunnenFilmarbetarePLUSSamtal med producenterna till Försvunnen 4 röster4 kommentarer
Hela intervjun med producenterna till Försvunnen. En spännande resa om hur två eldsjälar, utan stöd av SFI och SVT, samlade ihop 9,5 miljoner och långfilmsdebuterade.
Intervju med regissören Richard HolmSkådespelare och statisterFilmarbetarePLUSIntervju med regissören Richard Holm 4 röster1 kommentar
Richard Holm har regisserat Gränsen och berättar om casting, inspelning och karriärsplan.
Vad tycker etablerade skådespelare om provfilmningen?Skådespelare och statisterFilmarbetareVad tycker etablerade skådespelare om provfilmningen? 39 röster22 kommentarer
Behöver de provfima och vilka är för- och nackdelarna? Vi pratar med Tuva Novotny, Peter Dalle, Björn Kjellman, Samuel Fröler och regissörerna Fredrik Hiller och Kjell Sundvall.
Att arbeta som filmregissörFilmarbetarePLUSAtt arbeta som filmregissör 3 röster5 kommentarer
Hur ska en bra regissör vara? Vi pratar med producenter, skådespelare och filmregissörer för att söka svar.
Intervju med producenten Fredrik WikströmFilmarbetarePLUSIntervju med producenten Fredrik Wikström 3 röster
Fredrik Wikström har producerat Snabba Cash och berättar om casting, inspelning och val av regissör.
Att arbeta som filmproducentFilmarbetarePLUSAtt arbeta som filmproducent 6 röster1 kommentar
Vi har träffat producenterna till bl.a. Män som hatar kvinnor och Göta kanal 3 för att prata om deras yrke. Hur blir du producent?
Mikael Nyqvist och Noomi Rapace tipsar blivande skådespelarePLUSMikael Nyqvist och Noomi Rapace tipsar blivande skådespelare 20 röster
Mikael Nyqvist och Noomi Rapace berättar om hur de utbildade sig till skådespelare och vilka råd de fått (och inte fått) av lärare.
Samtal med skådespelaren Mirja TurestedtPLUSSamtal med skådespelaren Mirja Turestedt 4 röster2 kommentarer
Mirja lyser starkt i den charmiga komedin Sommaren med Göran, där hon har den kvinnliga huvudrollen. Exklusivt berättar hon om förberedelser, regi och att bli skådespelare.
Samtal med producenten Lena RehnbergPLUSSamtal med producenten Lena Rehnberg 4 röster5 kommentarer
Lena Rehnberg är en av Sveriges mest meriterade producenter och bioaktuell med Sommaren med Göran. Exklusivt för er medlemmar berättar hon om det svenska filmklimatet, vad som är kommersiell film och hur en bra regissör ska vara.
Samtal med skådespelaren Joel KinnamanPLUSSamtal med skådespelaren Joel Kinnaman 12 röster1 kommentar
Bioaktuella stjärnskottet Joel Kinnaman berättar exklusivt för er medlemmar hur han förbereder sig inför en roll, hur en bra regissör bör vara och hur du kan bli skådespelare.
Besök på KulturamaFilmarbetarePLUSBesök på Kulturama 2 röster
Filmcafe.se besöker filmskolan Kulturama och pratar filmutbildningar. Reza Bagher och elever medverkar.
Vill du jobba som stylist eller makeupartist?FilmarbetareVill du jobba som stylist eller makeupartist? 4 röster
Har du drömt om att vara den som bestämmer vad stjärnorna ska ha på sig, vill du välja kläder till Hollywoods filmer eller vill du kanske sminka modeller, artister och skådespelare? Då är stylist och make-up-artist något för dig.
Stjärnorna i Män som hatar kvinnor berättar om sina yrkenSkådespelare och statisterStjärnorna i Män som hatar kvinnor berättar om sina yrken 8 röster
Mikael Nyqvist, Noomi Rapace, Peter Haber och Sven-Bertil Taube berättar om sitt yrken. Hur gestaltar de karaktärer som så många redan har en bild av?
Att förbereda sig inför en rollSkådespelare och statisterPLUSAtt förbereda sig inför en roll 9 röster2 kommentarer
Maria Heiskanen vann en guldbagge för bästa kvinnliga skådespelare och Maria Lundqvist för bästa kvinnliga biroll. Nu tipsar de medlemmar på Filmcafé hur de förbereder sig inför en roll.
Att improvisera på filmSkådespelare och statisterPLUSAtt improvisera på film 10 röster3 kommentarer
Att arbeta med improvisation på en filminspelning kan vara bra för spelet men också förrädiskt. Erkända regissörer och skådespelare som Maria Lundqvist och Maria Blom m.fl. berättar.
Om du vill bli producentFilmarbetareOm du vill bli producent 4 röster
Hilda Sandgren har ett företagskonto på Filmcafe.se och driver ett framgångsrikt produktionsbolag. Nu tipsar hon om viktiga saker att tänka på om du vill bli producent.
Bakom kameran på Kenny BeginsFilmarbetareBakom kameran på Kenny Begins 3 röster
Filmcafe.se besöker inspelningen av Kenny Begins och bjuder på exklusiva bilder bakom kameran.
Red-kameran passar mindre produktionsbolagFilmarbetareRed-kameran passar mindre produktionsbolag 5 röster
Ny teknik gör det möjligt för små produktionsbolag att växa snabbare. Vi går bakom kameran på en reklamfilmsinspelning för att prata med medlemmar som nu lever på sin dröm.
Att lyckas med ansökan till Stockholms dramatiska högskolaFilmarbetareAtt lyckas med ansökan till Stockholms dramatiska högskola 5 röster1 kommentar
Filmcafe.se besöker Dramatiska Institutet för att ta reda på vad som krävs för att komma in på utbildningarna. Vi bjuder även på exklusiva tips till er som vill lyckas med ansökningarna till filmskolan.
Besök på Stockholms FilmskolaFilmarbetarePLUSBesök på Stockholms Filmskola 3 röster
Filmcafe.se besöker Stockholms Filmskola för att titta närmare på vad eleverna får lära sig. Vi pratar med skolans vikarierande rektor och frågar en elev vad han tycker.
Bakom kameran på Wallander-HämndenFilmarbetareBakom kameran på Wallander-Hämnden 5 röster
Filmcafe.se besöker inspelningen av nya Wallander-filmen. Krister Henriksson ikläder sig ännu en gång Kurt Wallanders gestalt och många medlemmar fick jobb på produktionen.
Att lyckas i HollywoodSkådespelare och statisterFilmarbetarePLUSAtt lyckas i Hollywood 29 röster10 kommentarer
Allt sedan Greta Garbo och Ingrid Bergmans tid har svenskar gjort internationell karriär i Hollywood. Nu tipsar Peter Stormare om hur du ska komma igång.
Vilka är statisterna?Skådespelare och statisterVilka är statisterna? 28 röster3 kommentarer
Hur är det att vara statist? Är det ett liv strax utanför rampljuset, ett sätt att komma in i branschen eller en rolig hobby?
Vill du bli regissör? Del 2FilmarbetarePLUSVill du bli regissör? Del 2 4 röster
Två unga medlemmar pratar med svenska och amerikanske regissörer, lärare och studenter om hur man blir filmregissör. Del 2 handlar om hur det är att arbeta som regissör och hur en regissör bör vara.
Vill du bli filmregissör? Del 1FilmarbetarePLUSVill du bli filmregissör? Del 1 7 röster7 kommentarer
Två unga medlemmar med filmdrömmar pratar med svenska och amerikanske regissörer, lärare och studenter om hur man blir filmregissör. Del 1 handlar om en hur viktig en filmskola är.
Intervju med Peter Stormare och Daniel AlfredsonSkådespelare och statisterFilmarbetareIntervju med Peter Stormare och Daniel Alfredson 4 röster4 kommentarer
Peter Stormare och Daniel Afredson berättar om bioaktuella filmen Varg och om hur en bra skådespelare och regissör ska vara.
Vill du bli skådespelare?Skådespelare och statisterVill du bli skådespelare? 23 röster13 kommentarer
Hur börjar man med skådespeleri? Behövs det en utbildning och vad är skillnaden mellan teater och film? Filmcafe.se går på filminspelning och frågar Eva Röse, Claes Malmberg, Maria Lundqvist, Janne Carlsson m.fl.
Satsa på långfilm istället för kortfilmFilmarbetareSatsa på långfilm istället för kortfilm 5 röster
Regissören Miko Lazic och skådespelaren Gustav Skarsgård om filmen Iskariot och varför det är slöseri med tid att göra kortfilm.
Roy Anderssons bästa regiknepFilmarbetareRoy Anderssons bästa regiknep 18 röster2 kommentarer
Roy Andersson tog hem regipriset för andra gången på årets Guldbaggegala. Nu berättar han exklusivt för Filmcafe.se om sitt bästa regiknep och hur han väljer skådespelare.
Bakom kameran på RallybrudarFilmarbetareBakom kameran på Rallybrudar 10 röster
Rallybrudar är en film där leran sprutar och bilarna flyger. Vi besökte inspelningsplatsen och pratade med Eva Röse och Filmcafé-medlemmen Philip Panov om hur man får jobb i branschen.
Intervju med Izabella ScorupcoSkådespelare och statisterIntervju med Izabella Scorupco 1 röster
Izabella Scorupco är bioaktuell i filmen Solstorm. Filmcafé TV pratade med henne om tips för blivande skådespelare.

På bio

Skådespela med en Hollywoodstjärna!
Skådespelare och statisterFilmarbetareSkådespela med en Hollywoodstjärna!
Vilka är de hetaste filmjobben, vad händer på bio och vem är Veckans medlem? Det här är aktuellt på www.filmcafe.se just nu!
Hetaste filmjobben just nu!
Skådespelare och statisterFilmarbetareHetaste filmjobben just nu!
Vilka filmjobb är hetast på Filmcafé just nu, vem blir veckans medlem och vilka svenska produktioner ska vi hålla koll på?
Lyckas på YouTube - Tio tips
Skådespelare och statisterFilmarbetareLyckas på YouTube - Tio tips
Det kan vara mycket svårt att lansera en egen YouTube-kanal- Men var inte orolig, här kommer tio tips på hur du ska få dina första prenumeranter!
Filmcafé vinner hedersprisSkådespelare och statisterFilmarbetareFilmcafé vinner hederspris 1 röster
Artisterna.se delar sedan 2010, årligen ut priset ”Artisternas Hatt”. Det finns olika kategorier inom film- och kulturvärlden som prisas och i år är branschsidan Filmcafe.se nominerad. Följ med på fest!
Hello Actors-mässan 2017 Skådespelare och statisterFilmarbetareHello Actors-mässan 2017 2 kommentarer
Även i år deltog Filmcafe.se på Hello Actors-mässan. Ett initiativ av skådespelare, för skådespelare. Med evenemanget skapas en plattform för skådespelare att knyta kontakter, skapa jobbmöjlighet och utvecklas, både i Sverige och internationellt.
Intervju med Hannes HolmSkådespelare och statisterFilmarbetareIntervju med Hannes Holm
En man som heter Ove har valts ut som Sveriges Oscarbidrag 2017. Detta meddelade Svenska Filminstitutet idag vid en presskonferens. Filmcafe.se har träffat regissören Hannes Holm för att prata om filmen, hur han väljer skådespelare och viktiga tips till blivande regissörer.
En date med HollywoodSkådespelare och statisterFilmarbetareEn date med Hollywood 3 röster
Vi har en date med Hollywood då två skådespelare besökte studion. De berättade bl.a. om hur skådespelare arbetar, hur man lyckas i Hollywood och varför intresset är så stort för Sverige just nu.
Möt Cirkelns Leona Axelsen Skådespelare och statisterFilmarbetareMöt Cirkelns Leona Axelsen 1 kommentar
Idag berättar Leona Axelsen om sin filmdebut i Cirkeln. Från att aldrig ha jobbat med film, till en huvudroll! Flera av våra medlemmar medverkar i filmen.
Felice Jankell och Hedda Stiernstedt om sina roller i Unga Sophie BellSkådespelare och statisterFilmarbetareFelice Jankell och Hedda Stiernstedt om sina roller i Unga Sophie Bell 2 röster1 kommentar
Filmcafe.se har träffat Felice Jankell och Hedda Stiernstedt för att prata om hur de fick och förberedde sig för huvudrollerna i Amanda Adolfssons debut. Unga Sophie Bell castades på Filmcafe.se.
Susanne Thorson berättar om sin roll i JönssonliganSkådespelare och statisterFilmarbetareSusanne Thorson berättar om sin roll i Jönssonligan
Vi har pratar med Susanne Thorson om provfilmning, hur hon förberedde sig för rollen och vilka tips hon har till dig som vill lyckas med karriären. Nu är Susanne bioaktuell med Jönssonligan där hon spelar Rocky.
Gentlemen: Intervju med Mikael Marcimain och Klas ÖstergrenSkådespelare och statisterFilmarbetareGentlemen: Intervju med Mikael Marcimain och Klas Östergren
Mikael Marcimain är tillbaka men en ny svensk storfilm. Vi har träffat honom och Klas Östergren för att prata om filmen som castades på Filmcafe.se under året.
Tjuvarnas jul blev långfilmSkådespelare och statisterFilmarbetareTjuvarnas jul blev långfilm1 kommentar
Julkalendern Tjuvarnas jul blev en omedelbar klassiker. Nu är långfilmsversionen här och vi har pratat med Gustaf Hammarsten om skillnaderna och vad som gör en julkalender bra.
Torbjörn räddade LasseMajas detektivbyråSkådespelare och statisterFilmarbetareTorbjörn räddade LasseMajas detektivbyrå
Medlemmen Torbjörn Olsson har jobbat mycket utomlands och med storfilmer som ”Sagan om ringen”, ”Avatar”, ”King Kong” och många fler. Nu har han tagit hand om LasseMaja i Sverige.
Intervju: Cecilia ForssSkådespelare och statisterFilmarbetareIntervju: Cecilia Forss 1 röster
Vi pratar med den unga förmågan Cecilia Forss om hennes roll i Medicinen och hur det är att jobba med Colin Nutley.
Turist- Ruben Östlund är tillbakaSkådespelare och statisterFilmarbetareTurist- Ruben Östlund är tillbaka 2 röster
Filmcafe.se TV har träffat Ruben Östlund för att prata om nya filmen Turist. Flera av skådespelarna castades på Filmcafe.se och resultatet är fantastiskt!
Lisa Langseth följer upp succédebuten med filmen Hotell Skådespelare och statisterFilmarbetareLisa Langseth följer upp succédebuten med filmen Hotell  1 röster
Lisa Langseth följer upp succédebuten med filmen Hotell. Vi har träffat henne för att prata om vikten att välja rätt medium för sin berättelse.
Edda Magnason knep rollen som Monica Z Skådespelare och statisterFilmarbetareEdda Magnason knep rollen som Monica Z  3 röster
Edda Magnason är sångerskan som knep rollen som Monica Zetterlund. Utan att ha någon teaterbakgrund har hennes prestation blivit kritikerrosad och nu är hon tippad att vinna pris på Guldbaggegalan.
Känn ingen sorg, en film baserad på Håkan Hellströms texter Skådespelare och statisterFilmarbetareKänn ingen sorg, en film baserad på Håkan Hellströms texter
Vi har träffat Måns Mårlind, Björn Stein och Adam Lundgren för att prata om filmen Känn ingen sorg. Hur förberedde sig Adam inför rollen och hur fungerar det med två regissörer?
Call Girl, efterlängtad långfilmsdebut Skådespelare och statisterFilmarbetareCall Girl, efterlängtad långfilmsdebut  2 röster
Förväntningarna är höga när Mikael Marcimain långfilmsdebuterar. Vi har träffat honom och skådespelaren Simon J Berger för att prata om filmen.
Bitchkram, en riktig färgklick i höstSkådespelare och statisterFilmarbetareBitchkram, en riktig färgklick i höst
Vi har träffat filmens regissör Andreas Öhman, för att prata om hans andra långfilm. En riktig färgklick i höst.
Palme, dokumentär som väcker känslorSkådespelare och statisterFilmarbetarePalme, dokumentär som väcker känslor 1 röster
Vi har intervjuat Kristina Lindström som är en av regissörerna till dokumentären Palme- älskad och hatad. Vad bör du tänka på om du vill göra en bra dokumentärfilm?
Pojktanten, en hybrid av dokumentär och konstfilmSkådespelare och statisterFilmarbetarePojktanten, en hybrid av dokumentär och konstfilm 1 röster
Pojktanten tar avstamp i berättelser från Elis barn och tonår och handlar om sökandet efter en könsidentitet. Vi har träffat filmens regissör Ester Martin Bergsmark och pratar regi!
Kvarteret skatan som långfilmSkådespelare och statisterFilmarbetareKvarteret skatan som långfilm 2 röster1 kommentar
Kvarteret Skatan är från början en humorserie för SVT. Nu går de från kortare sketcher till långfilm och reser till Laholm. Vi har träffat Johan Glans för att ta reda på mer.
Peter Dalle gör action-thrillerSkådespelare och statisterFilmarbetarePeter Dalle gör action-thriller 2 röster1 kommentar
Filmcafe.se träffar Peter Dalle för att prata om senaste filmen En Fiende att dö för. Peter fick inte något ekonomiskt bidrag från Sverige och vände sig utomlands istället.
Medlem har huvudroll i En gång i PhuketSkådespelare och statisterMedlem har huvudroll i En gång i Phuket 3 röster1 kommentar
Vi har träffat Peter Magnusson och Susanne Thorson för att prata om filmen En gång i Phuket. Susanne Thorson har varit medlem länge på Filmcafe.se och mötte en stor utmaning.
Kalas crashersSkådespelare och statisterFilmarbetareKalas crashers 3 röster
Levan Akin långfilmsdebuterar med Katinkas kalas och har en medlem från Filmcafe.se i huvudrollen. Vi har intervjuat dem båda!
Lasse Åberg kommer tillbaka som Stig-HelmerSkådespelare och statisterLasse Åberg kommer tillbaka som Stig-Helmer 3 röster
Vi har träffat Lasse Åberg som står för manus, regi och naturligtvis skådespelar i nya filmen om Stig-Helmer Olsson.
Simon och ekarna, en storfilm i SverigeFilmarbetareSimon och ekarna, en storfilm i Sverige 2 röster
Simon och ekarna är ett av svensk films stora prestigeprojekt. Vi har träffat filmens producent för att prata bl.a. finansiering.
Ruben Östlund är tillbaka med ny långfilmFilmarbetareRuben Östlund är tillbaka med ny långfilm 2 röster2 kommentarer
Filmcafe.se har träffat Ruben Östlund för att prata om prisbelönta filmen PLAY och att göra personlig film.
Lisa Aschan om ApflickornaFilmarbetareLisa Aschan om Apflickorna 3 röster2 kommentarer
Lisa Aschan långfilmsdebuterar och får toppbetyg samt priser världen över. Vi har träffat henne för att prata om den nya tillvaron.
Rolf Lassgård om Jägarna 2Skådespelare och statisterRolf Lassgård om Jägarna 2 6 röster4 kommentarer
Filmcafe.se träffar Rolf Lassgård för att prata Jägarna 2 och om att göra uppföljare.
Försvunnen, ny långfilm av medlemmar  Skådespelare och statisterFilmarbetareFörsvunnen, ny långfilm av medlemmar  3 röster
Två medlemmar på Filmcafe.se bestämde sig för att långfilmsdebutera. Nu har deras film Försvunnen biopremiär!
Kronjuvelerna är en osvensk film?Skådespelare och statisterFilmarbetareKronjuvelerna är en osvensk film? 1 röster
Tim Burton har länge varit en uttalad inspirationskälla för regissören Ella Lemhagen. Vi har träffat henne för att prata om bioaktuella filmen!
Samtal med Ella LemhagenFilmarbetarePLUSSamtal med Ella Lemhagen 3 röster1 kommentar
Vi har pratat med Ella Lemhagen om castingprocessen till Kronjuvelerna och tips till blivande regissörer.
Glada Hudik-gänget får en egen filmGlada Hudik-gänget får en egen film 5 röster
Glada Hudik-gänget får en egen film när regissören Lena Koppel gör Come Back. Vi har träffat henne för att prata utmaningar.
Samtal med regissören Lena KoppelFilmarbetarePLUSSamtal med regissören Lena Koppel 4 röster
Vi har har träffat regissören Lena Koppel och pratar regi, utmaningar och framtiden.
Hur många lingon finns det i världenTrailer: Hur många lingon finns det i världen 1 röster
TRAILER: Alex, 27 år har misslyckats med allt, men han får en ny riktning i livet när han upptäcker ett gäng utvecklingsstörda och deras begåvning.
Populär julkalender blir filmSkådespelare och statisterPopulär julkalender blir film 4 röster
Populär julkalender blir film och vi träffar Peter Engman som spelar huvudrollen.
Intervju med skådespelaren Peter EngmanSkådespelare och statisterPLUSIntervju med skådespelaren Peter Engman 3 röster1 kommentar
Han är känd för mindre sympatiska roller men är nu bioaktuell i en komedi. Vi pratar om att vara rolig och att planera sin framtid.
Hotell Gyllene KnorrenSkådespelare och statisterFilmarbetareTrailer: Hotell Gyllene Knorren 3 röster
Ingo får veta att konkurrenterna på grannhotellet ska anordna en agilitytävling, och anmäler Pyret.
Åsa-Nisse - wälkom to KnohultSkådespelare och statisterFilmarbetareTrailer: Åsa-Nisse - wälkom to Knohult 2 röster
När skumma skånska oljemagnater med Sveriges regering i ryggen vill ha sin del av kakan utropar sig Knohult till republik, där en brokig samling invånare gör sig redo att bjuda på tappert motstånd.
Gränsen; En krigsfilm i Sverige utan stöd från SFISkådespelare och statisterFilmarbetareGränsen; En krigsfilm i Sverige utan stöd från SFI 3 röster3 kommentarer
Filmcafe.se har träffat regissören Richard Holm För att prata om krigsfilmen Gränsen.
GränsenSkådespelare och statisterFilmarbetareTrailer: Gränsen 4 röster3 kommentarer
December 1942. Två unga soldater lämnar sin post vid vägspärr 83 i norra Värmland och beger sig genom vinternatten mot det naziockuperade Norges gräns.
Pernilla August om SvinalängornaSkådespelare och statisterFilmarbetarePernilla August om Svinalängorna 3 röster
Filmcafe.se träffar Pernilla August för att prata om hennes långfilmsdebut som regissör. Finns det några fördelar med att vara skådespelare innan du börjar med regi?
SvinalängornaTrailer: Svinalängorna 6 röster
Lena lever i en kärnfamilj med man och två barn. När hon en dag får ett samtal från ett sjukhus om att hennes mor, som hon inte träffat på länge, är svårt sjuk ger hon sig motvilligt iväg för att träffa henne.
Bakom kameran på Psalm 21FilmarbetareBakom kameran på Psalm 21 1 röster
Välkommen in till en exklusiv titt bakom kameran på Psalm 21. Regissör och skådespelare medverkar.
Medlemmar har gjort bioaktuella skräckfilmen Psalm 21FilmarbetareMedlemmar har gjort bioaktuella skräckfilmen Psalm 21 1 röster
Medlemmar har gjort skräckfilmen Psalm 21 som nu är bioaktuell. Vi har träffat regissören Fredrik Hiller för att prata om projektet.
Psalm 21Trailer: Psalm 21 2 röster
En thriller med övernaturliga inslag. Den uppskattade prästen Henrik Horneus får veta att hans far Gabriel, som också är präst oväntat har dött i en drunkningsolycka.
Bakom kameran på Till det som är vackertSkådespelare och statisterFilmarbetareBakom kameran på Till det som är vackert 5 röster
Välkommen in bakom kulisserna på inspelningen av Till det som är vackert. Regissör, skådespelare och producent medverkar.
Samuel Fröler berättar om bioaktuella Till det som är vackertSkådespelare och statisterSamuel Fröler berättar om bioaktuella Till det som är vackert 1 röster3 kommentarer
Filmcafe.se träffar Samuel Fröler för att prata om bioaktuella filmen och om att lära sig dirigera.
Till det som är vackertTrailer: Till det som är vackert 3 röster1 kommentar
Katarina känner att hon måste förändra sitt liv och komma långt bort från den fula verkligheten. Vägen dit är svår.
Peter Dalle om Himlen är oskyldigt blåSkådespelare och statisterPeter Dalle om Himlen är oskyldigt blå 1 röster1 kommentar
Filmcafe.se har träffat Peter Dalle för att prata om bioaktuella Himlen är oskyldigt blå.
Himlen är oskyldigt blåTrailer: Himlen är oskyldigt blå 1 röster
Innan Martin riktigt förstår vad som hänt befinner han sig mitt i en av de största skandalerna i svensk kriminalhistoria.
Tusen gånger starkareTrailer: Tusen gånger starkare 11 röster
I klassrummet är hon nästan osynlig, det är killarna som dominerar. Men en dag kommer en ny elev till klassen.
Vi intervjuar regissören till Sveriges Oscarsbidrag 2010FilmarbetareVi intervjuar regissören till Sveriges Oscarsbidrag 2010 4 röster1 kommentar
Andreas Öhmans ”I rymden finns inga känslor” är Sveriges Oscarsbidrag. Vi har pratat regi och casting med filmens regissör.
I rymden finns inga känslorTrailer: I rymden finns inga känslor 5 röster
Simon, 18 år, lider av Aspergers Syndrom. Han bor med sin bror Sam som hjälper honom med allt. Men när Sams flickvän gör slut och Sam hamnar i en depression vänds även Simons hela tillvaro upp och ned.
PussTrailer: Puss 4 röster
A comical fresco on human misdemeanours and betrayals, dealing with sex, alcoholism, acne, voyeurism, cleptomania, pregnancy… A film about our right to not be perfect.
Bröderna Karlsson och Motion ControlFilmarbetareBröderna Karlsson och Motion Control 2 röster
Vi pratar tekniska utmaningar med regissören Kjell Sundvall. Han har för första gången i Sverige använt Motion Control i en långfilm.
Bröderna KarlssonTrailer: Bröderna Karlsson 1 röster
Bröderna Karlsson är en förväxlingskomedi som handlar om två tvillingbröder som till en början inte känner till varandras existens.
Beck - levande begravdTrailer: Beck - levande begravd 1 röster
En träkista hittas nedgrävd i en sandlåda på en lekplats i centrala Stockholm. I kistan ligger en välrenommerad åklagare.
Harald Hamrell gör sin sista BeckfilmSkådespelare och statisterHarald Hamrell gör sin sista Beckfilm1 kommentar
Serien har nu kommit upp i 26 delar och Harald Hamrell har regisserat sin elfte- och sista. Den här gången får han utlopp för sin favoritgenre, skräck!
Kommissarie Späck är sketchen som blev långfilmFilmarbetareKommissarie Späck är sketchen som blev långfilm 4 röster
Kommissarie Späck har blivit långfilm. Vi pratar med Fredrik Granberg och Leif Andrée om vad som gör en film rolig
Kommissarie SpäckTrailer: Kommissarie Späck 5 röster2 kommentarer
Sketchen från Guldbaggegalan har blivit långfilm. Fredrik Granberg regisserar Leif Andrée i en flirt med Beck.
KlaraTrailer: Klara 5 röster
De flesta tjejerna i Klaras klass rider och för att komma in i gänget följer hon med till ridskolan.
Bakom kameran på Johnossis musikvideoSkådespelare och statisterFilmarbetareBakom kameran på Johnossis musikvideo 7 röster
Filmcafe.se går bakom kameran på Johnossis nya musikvideo och träffar medlemmar både bakom och framför kameran.
ÄnglavaktTrailer: Änglavakt 1 röster
När deras nioårige son Alexander råkar ut för en olycka och hamnar i koma ställs allt upp och ner och deras relation knakar i fogarna.
Intervju med Babak Najafi, regissören till SebbeFilmarbetareIntervju med Babak Najafi, regissören till Sebbe 3 röster
Långfilmsdebuten Sebbe har redan fått pris i Berlin. Filmcafe.se har träffat filmens regissör för att prata om casting och hur en film blir trovärdig.
SebbeTrailer: Sebbe 6 röster
Silvertejp, elkablar, avtryckare, sprängmedel. Sebbe planerade aldrig att bygga en bomb. Det bara blev så.
Kärlekens krigareTrailer: Kärlekens krigare 3 röster1 kommentar
Ida och Karin åker till en liten stad för att träffa den förras far. När Ida berättar för Karin om de övergrepp fadern utsatte henne för som barn bestämmer de sig för att döda honom.
FarsanTrailer: Farsan 4 röster3 kommentarer
Utanför Jörgens Cykel sitter tre vänner. Jörgen är rädd för att bli lämnad, Juan oroar sig över hur labradoren mår, men Farsan, han är förträfflig.
Pernilla August i ny filmFilmarbetarePernilla August i ny film 2 röster
Vi har träffat Pernilla August och pratat om hur det var att arbeta med en regidebutant.
Miss KickiTrailer: Miss Kicki 4 röster1 kommentar
Kicki återvänder till Sverige efter flera år utomlands. Hon försöker återknyta kontakten med sin 16-åriga son Viktor, som vuxit upp hos sin mormor.
Snabba Cash är en succéFilmarbetareSnabba Cash är en succé 5 röster
Vi pratar snabba pengar med producenten till årets första- och svenska biosuccé. Casting via Internet och blodig inspelning var en del av produktionen.
Snabba CashTrailer: Snabba Cash 1 röster
JW lever dubbelliv som stekare på Stureplan. När han förälskar sig i Sophie lockas han in Stockholms organiserade brottslighet.
Göta Kanal 3Trailer: Göta Kanal 3 4 röster
Kronofogden är återigen på besök hos Anderssons Båtvarv. Men denna gången är det lugnt, menar Janne Andersson.
MetropiaTrailer: Metropia 7 röster3 kommentarer
Metropia utspelar sig i ett skrämmande Europa i en nära framtid, oljan är i princip slut och kontinentens tunnelbanenät har byggs samman till ett gigantiskt nät under Europa.
Medlemmar gör Skräckfilm inspirerad av 80-talet Medlemmar gör Skräckfilm inspirerad av 80-talet  5 röster7 kommentarer
Nu kommer den rysliga hotellskräckisen Insane, av och med medlemmar på Filmcafe.se. De har tidigare arbetat med kultförklarade Evil Ed och Det okända.
Spännande regiarbete i Ganslandts nya filmSpännande regiarbete i Ganslandts nya film 3 röster
Regiarbetet har varit allt annat än konventionellt: huvudrollsinnehavaren Olle Sarri fick inte ta del av manuset innan scenerna filmades.
ApanTrailer: Apan
Krister, make och far, vaknar upp i efterdyningarna av en tragedi. Fångad i vardagens krav finns det snart ingenstans att fly och Krister blir tvingad att konfrontera sina handlingar.
BehandlingenTrailer: Behandlingen 1 röster
Ett medelålders par har problem: Roy är deprimerad och sjukskriven och Ylva har fått nog. En alternativterapeut dyker upp och erbjuder Roy behandling på en avlägsen gård.
BröllopsfotografenTrailer: Bröllopsfotografen 6 röster
Filmen handlar om bröllopsfotografen Robin, från en liten ort i Värmland, som får i uppdrag att fotografera ett överklassbröllop i Djursholm.
Äntligen midsommar!Trailer: Äntligen midsommar! 1 röster
Filmen handlar om fyra par som träffas för att fira midsommar i Trosa. Skärgårdsmiljö.
KaraokekungenTrailer: Karaokekungen
Karaokekungen är en roadmovie som tar sin början i Göteborg och slutar i Norrland.
Flickan som lekte med eldenTrailer: Flickan som lekte med elden 2 röster
Två journalister påträffas mördade och misstankar riktas mot Lisbeth Salander. En stor polisjakt drar igång.
Nu har Teresa Fabiks nya film Prinsessa premiärNu har Teresa Fabiks nya film Prinsessa premiär 5 röster
Både regissör, producent och skådespelare är medlemmar på Filmcafe.se och nu erövrar de biograferna!
PrinsessaTrailer: Prinsessa 1 röster
I en hopplöst bonnig småstad någonstans i Sverige bor Maja, 18 år. Hennes högsta och enda dröm är att bli skådespelare.
Man tänker sitt Trailer: Man tänker sitt  1 röster
Sebastian bor med sin mamma. Han är elva år gammal. Från toppen av kullen på lekplatsen ser han ut över grannskapet.
Beck - I stormens ögaTrailer: Beck - I stormens öga 1 röster
Ett bränt kvinnolik hittas och SÄPO misstänker att Gunvald Larsson har kopplingar till mordet.
Medlemmar i höstens filmpremiärerMedlemmar i höstens filmpremiärer 1 röster
Medlemmar från Filmcafe.se som både producenter, regissörer och skådespelare på bio i höst. Dessutom blir det Becksnutar, Millenniumyra och bröllopsbesvär.
Sommar med smak av Hey baberibaSommar med smak av Hey baberiba 2 röster
Vi har pratat med producenten Lena Rehnberg och huvudrollen Mirja Turestedt om sommarens stora svenska komedi, Sommaren med Göran.
Sommaren med GöranTrailer: Sommaren med Göran 3 röster
Sommaren har knappt börjat när Göran blir dumpad av sin flickvän. Han ligger rejält efter på jobbet och inkassobreven faller som höstlöv i tamburen.
Fint, fult – eller bara fejk? Fint, fult – eller bara fejk?
Christian Eklöw och Christopher Panov har jobbat tillsammans sedan de träffades på Kulturamas filmutbildning. Nu kommer deras andra långfilm Scener ur ett kändisskap.
Scener ur ett kändisskapTrailer: Scener ur ett kändisskap 1 röster
Äntligen är livet rättvist mot Linus Wahlgren. Eller, det är vad han tror i alla fall… Kulturjournalisten Görhan Hellström ska göra en dokumentär om honom.
Sex nya filmer med Johan FalkSex nya filmer med Johan Falk 3 röster
Filmcafe.se har sett den första av sex nya filmer om polisen Johan Falk. Vi har även träffat Joel Kinnaman som spelar en av huvudrollerna.
Johan Falk - Gruppen för särskilda insatser Trailer: Johan Falk - Gruppen för särskilda insatser  1 röster
Polisen Johan Falk börjar arbeta inom en grupp hos polisen i Göteborg. I och med detta öppnas dörren till delar av den kriminella världen som den vanliga människan på gatan inte känner till.
Bakom kameran på OriginalBakom kameran på Original 3 röster
Följ med bakom kameran och se exklusiva bilder från inspelningen av bioaktuella Original.
OriginalTrailer: Original 4 röster
Henry inser sent omsider att han lever sitt liv som en blek kopia - och inte som ett härligt original, han hittills trott.
Medlem gör biofilm med enkel teknikMedlem gör biofilm med enkel teknik 2 röster3 kommentarer
Manuel Concha är bioaktuell med komedin Mañana. En långfilm inspelad med en HDV-kamera. Vi träffar honom under inspelningen av en ny tv-serie.
MañanaTrailer: Mañana 2 röster
Tjugotvååriga Marco har aldrig haft någon flickvän men när den betydligt äldre Ewa blir ny chef på ålderdomshemmet där han arbetar inleder de ett förhållande.
Inspirerande besök på DrömfabrikenInspirerande besök på Drömfabriken 2 röster
Filminstitutets årliga inspirationshelg för filmare och filmbranschen i stort. Vi pratar med besökare, Teresa Fabik och Martin Hunter.
Tomtar & troll: Den hemliga kammarenTrailer: Tomtar & troll: Den hemliga kammaren 6 röster
Tonårstomten Junior och hans pappa chefstomten Jalle ska hjälpas åt att dela ut djurens matransoner för vintern. De upptäcker att maten är stulen ur deras hemliga förråd.
Kenny BeginsTrailer: Kenny Begins 1 röster
Kenny Starfighter vill bli galaxhjälte men hans föräldrar tycker att han ska bli frisör i stället och arbeta i familjens salong.
I Skuggan av värmenTrailer: I Skuggan av värmen 2 röster
Eva arbetar som väktare och är samtidigt heroinberoende. Hon träffar Erik som är polis och de båda blir förälskade. När Erik blir varse Evas missbruk försöker han förgäves hjälpa henne.
Årets svenska julfilm är Göta Kanal 3Årets svenska julfilm är Göta Kanal 3 3 röster1 kommentar
Nu är det dags att ta på sig flytvästarna igen, för snart börjar inspelningen av Göta Kanal – Kanalkungens hemlighet.
Män som hatar kvinnorTrailer: Män som hatar kvinnor 4 röster
Lisbeths och Mikaels vägar möts och tillsammans gräver de djupt i familjen Vangers förflutna där de möter en mörkare och blodigare historia än någon av dem kunnat ana ...
Kvartersbion blir 3D-biografKvartersbion blir 3D-biograf 1 röster
Ut med det gamla, in med det nya. I alla fall delvis. Kvartersbion i Hornstull håller på att förvandlas till snitsig 3D-biograf.
Debutanter i succéfilmen I taket lyser stjärnornaDebutanter i succéfilmen I taket lyser stjärnorna 9 röster1 kommentar
En debutfilm är mycket viktig, inte bara för sin regissör utan lika mycket för sina skådespelare. Nu berättar de om bioaktuella I taket lyser stjärnorna och hur de fick sina roller.
Vårens svenska filmpremiärerVårens svenska filmpremiärer 2 röster
Filmcafé tipsar om de hetaste svenska rullarna. På repertoaren finns både män som hatar kvinnor och Sveriges första 3D-animerade film.
I taket lyser stjärnornaTrailer: I taket lyser stjärnorna 8 röster
Filmen handlar om Jenna som slits mellan två världar. I den ena finns mamma som är sjuk och kan dö och i den andra finns ett spirande tonårsliv som lockar.
MammutTrailer: Mammut 2 röster
Mammut tar avstamp i en lyxvåning i New York, hemma hos det unga paret Ellen och Leo och deras åttaåriga dotter Jackie. Leo är skapare av en framgångsrik spelsajt på nätet och har ramlat in i en värld av pengar och stora beslut.
Galapremiär för Wallander-HämndenGalapremiär för Wallander-Hämnden 4 röster
Tretton nya Wallanderfilmer är på gång och först ut är Hämnden som visas på bio. Filmcafé går på galapremiär.
Wallander-HämndenTrailer: Wallander-Hämnden 7 röster
Plötsligt bryts lugnet i det sommaridylliska Ystad av en kraftig explosion som släcker ner hela staden. Det är Ystads enda transformatorstation som sprängts i luften.
Allt flyterTrailer: Allt flyter 1 röster1 kommentar
En vild svensexa och ett svidande nederlag i innebandy väcker Fredriks passion för konstsim. Han hetsar sina gamla polare att börja simma.
LasseMajas Detektivbyrå - Kameleontens hämnd Trailer: LasseMajas Detektivbyrå - Kameleontens hämnd
En mystisk bok om Vallebys grundare, Hertig Valle samt ett tio år gammalt fall gör sig påmint när märkliga ting börjar ske i Valleby.
Vi hade i alla fall tur med vädret - igenTrailer: Vi hade i alla fall tur med vädret - igen 2 röster
Nästan 30 år har gått och Gösta och Gun är pensionerade. Den här sommaren ska de resa till sonens bröllop i Göstas nyinköpta husbil.
Gud lukt och henneTrailer: Gud lukt och henne1 kommentar
En film om det osynliga, om det som finns mellan saker, om mönstren som binder saker samman, om det som vi vanligen kallar tro.
De ofrivilligaTrailer: De ofrivilliga
Fem olika grupprocesser följs växelvis: en familjesammankomst, en bussresa, ett par unga tonårsflickor, ett grabbgäng och en lärargrupp på en skola.
Lilla spöket Laban - världens snällaste spökeTrailer: Lilla spöket Laban - världens snällaste spöke
Familjen spöke har gjort kokosbollar. Laban och Labolina vill smaka på varsin boll, men mamma och pappa säger att de måste vänta till efter middagen när hela familjen ska mysa framför TV:n.
Kärlek 3000Trailer: Kärlek 3000 3 röster
Sam har tröttnat på hela Stockholmscirkusen där han känner sig osynlig och ensam. Tills en dag, då han av en slump träffar Hanna.
Mycket svenskt på Stockholm filmfestivalMycket svenskt på Stockholm filmfestival 1 röster
På Stockholms Filmfestival är ruljansen i full gång inför årets arrangemang. Vi har träffat festivalchefen Git Scheynius för prata filmtips och priser.
Medlem långfilmsdebuterar med Kärlek 3000Medlem långfilmsdebuterar med Kärlek 3000 4 röster
Nu långfilmsdebuterar ytterligare en medlem från Filmcafe.se och vi har träffat honom för att prata om bioaktuella Kärlek 3000. Hur såg resan från en kortfilm till biograffilm ut egentligen?
Låt den rätte komma inTrailer: Låt den rätte komma in 4 röster
Oskar är 12 år och mobbad. Hans sadistiska klasskamrater Conny, Martin och Andreas passerar alla gränser i pennalismen. Oskar fantiserar om hämnd, om att ge igen.
RallybrudarTrailer: Rallybrudar 2 röster
Eva Röse spelar veterinärassistenten Ulla som tagit jobbet bara för chansen att få köra snabbt på värmlandsvägarna.
Övningsfilm blev biofilmÖvningsfilm blev biofilm 1 röster
Vi har träffat Maria Blom och My Bodell för att prata om bioaktuella långfilmen Fishy! En övningsfilm på video som blev så bra att den nu får biopremiär.
Jan Troell om Maria Larssons eviga ögonblickJan Troell om Maria Larssons eviga ögonblick 3 röster
Filmcafé har träffat Jan Troell och skådespelaren Maria Heiskanen för att prata regi och hur man förbereder sig inför en roll.
Maria Larssons eviga ögonblickTrailer: Maria Larssons eviga ögonblick 3 röster
Under 1900-talets första år vinner den unga arbetarkvinnan Maria en kamera på lotteri. Maria kommer att se på världen och tillvaron med nya ögon.
FishyTrailer: Fishy
Micka är en cool oberoende singeltjej som satsar allt på sin mediakarriär. Tills hon en dag råkar hamna i förorten Fisksätra, där hon träffar - och blir kär i - sin ohippa granne.
Mamma Mu och KråkanTrailer: Mamma Mu och Kråkan 1 röster
Mamma Mu är en alldeles ovanlig ko - hon vill lära sig dyka, dansa balett och allt annat som verkar kul. När hon träffar Kråkan är lyckan total, det är ju så mycket roligare när man är två.
Svenska filmhösten 2008Svenska filmhösten 2008 1 röster2 kommentarer
Vampyrer, homosexuella, krisande 40-åringar och knäppa rymdhjältar. Den svenska filmhösten känns både ovanligt varierad och publikfriande.
Patrik 1,5Trailer: Patrik 1,5 7 röster
Göran och Sven har blivit godkända för adoption. Men när barnet anländer visar han sig vara någon annan än det trott.
VampyrerTrailer: Vampyrer 4 röster
Vera och Vanja är två systrar som ser ut som vilka unga tjejer som helst. Den enda skillnaden är att de lever på natten och av endast kan utvinna energi ur mänskligt blod.
BedragarenTrailer: Bedragaren
En gråmulen vårdag anlände Vatikanens särskilda sändebud till Malmö. Men han var inte den han utgav sig för. Fader Mac var kanske en av de största bedragarna i modern tid.
Teresa Fabiks nya långfilmTeresa Fabiks nya långfilm 4 röster
Teresa Fabiks nya film heter Prinsessa. Filmen beskrivs som en tragikomisk skildring av småstadstjejen Maja, som spelas av den debuterande Zandra Andersson. I övriga roller märks många medlemmar från Filmcafé.
ARN - Riket vid vägens slutTrailer: ARN - Riket vid vägens slut 5 röster
I den andra filmen återvänder Arn hem för att skapa enighet och fred i sitt eget land och äntligen gifta sig med Cecilia.
Rana, ny IndependentlångfilmRana, ny Independentlångfilm 13 röster
RANA är en nollbudgetthriller, av och med eldsjälar. Följ med bakom kameran och träffa Filmcafémedlemmarna som gjorde det möjligt.
Drömfabriken- en mötesplatsDrömfabriken- en mötesplats 8 röster
För åttonde året i rad arrangerade SFI Drömfabriken. Syftet är att morgondagens filmskapare ska träffa den etablerade branschen. Filmcafé medverkade på Filmmässan.
Maggie vaknar på balkongenTrailer: Maggie vaknar på balkongen 1 röster
Maggie vaknar på balkongen är ett varmt porträtt av Maggie, som tar oss på en resa fylld av humor och sorg genom den svenska vardagen.
VargTrailer: Varg 6 röster
Tillsammans sköter Klemens och Nejla den lilla renflock Nejla fått ärva. När så vargen angriper och för tredje året i rad kraftigt decimerar den lilla flocken ställs allting på sin spets. Klemens och Nejla är fångade i ett dilemma.
AngelTrailer: Angel 5 röster
Efter att ha varit firad rocksångerska på 80-talet har karriären gått utför för Angelica "Angel" Holst. Nu är det hög tid att kliva tillbaks in i rampljuset- men för att nå toppen krävs mediernas uppmärksamhet.
IskariotTrailer: Iskariot 2 röster
Valle har alltid älskat sin lillebror Adam . Själv är han framgångsrik kirurg medan Adam tidigt fastnade i droger och kriminalitet. Valle och hans familj hotas och han tvingas välja mellan sin lillebror och familjens säkerhet.
Himlens hjärtaTrailer: Himlens hjärta 6 röster1 kommentar
När vi möter Lars (Mikael Persbrandt) och Susanna (Lena Endre) har paret varit gifta i tjugo år. Under en parmiddag berättar Susanna en historia om en kollega som varit otrogen.
HippHipp!-duon om långfilmsdebutenHippHipp!-duon om långfilmsdebuten 2 röster
Nu flyttar HippHipp!-duons reporter Morgan Pålsson in på bioduken tillsammans med sin fotograf Robert. Filmcafé TV har träffat dem för att prata om hur man skapar engagerande karaktärer och lyckas med en TV-succé.
Morgan Pålsson- världsreporterTrailer: Morgan Pålsson- världsreporter 3 röster
Morgan Pålsson, reporter vid Sveriges Television, tror att han ska bli utnämnd till ny utrikeskorrespondent i Washington. Istället blir han skickad med sin fotograf Robert att bevaka valet i ett litet afrikanskt land ingen någonsin hört talas om.
Independentfilmen Den inneboendeIndependentfilmen Den inneboende 15 röster
Filmcafé TV går på galapremiär för att se den nya independentfilmen Den inneboende. Vi snackar lågbudgetfilm med filmens regissör och huvudrollsinnehavare.
Persona non grataTrailer: Persona non grata 5 röster
Sture lever ett till synes enkelt och tillbakadraget liv när en ung främmande kvinna (Alexandra Rapaport) plötsligt dyker upp och kräver att han lyssnar till henne.
Ping-pongkingenTrailer: Ping-pongkingen 4 röster2 kommentarer
Rille och Erik bor med mamma. Under sportlovet ska Rille anordna en pingisturnering på fritidsgården, men pappan dyker upp och Rille får mycket annat att tänka på.
Vårens svenska biopremiärerVårens svenska biopremiärer 3 röster
Biovåren bjuder på spännande debutanter med Jen Jonsson i spetsen. Vi får även se nya filmer av Tomas Alfredson, Daniel Alfredson, Ella Lemhagen och Colin Nutley. Vid sidan av "Ping-pongkingen" är en film om vampyrer i blackeberg bland de mest emotsedda.
Filmcafémedlem nominerad till en Guldbagge Filmcafémedlem nominerad till en Guldbagge  3 röster
Filmcafémedlemmen Michelle Meadows är nominerad till en guldbagge för bästa kvinnliga huvudroll. Darling, Leo och Du levande tävlar om priset för bästa film.
Bioaktuella dokumentära guldkornBioaktuella dokumentära guldkorn 1 röster
Den svenska dokumentärvågen var fortsatt stark under hösten men har inte fått mycket uppmärksamhet. På Filmcafé tipsar vi därför om tre av Guldkornen som fick plats på bio.
Arn-TempelriddarenTrailer: Arn-Tempelriddaren 9 röster5 kommentarer
År 1150 föds Arn Magnussson på Arnäs gård i Västra Götaland. Han växer upp till en bildad ung man och en skicklig krigare. I Cecilia möter han den stora kärleken men en hård och avundsjuk omvärld tvingar dem isär. Cecilia spärras in i kloster och Arn skickas som tempelriddare till Det Heliga Landet där kriget rasar mellan kristna och muslimer.
Får jag lov till sista dansenTrailer: Får jag lov till sista dansen 2 röster
Får jag lov? - från då till nu. En långfilm tillägnad ett dansande folk. 5000 dansband. Vart tog de vägen? Håller de på att komma tillbaka? Eller har de redan försvunnit?
Svensken som medverkar i BeowulfSvensken som medverkar i Beowulf 7 röster8 kommentarer
Vi pratar med Filmcafémedlemmen Fredrik Hiller om hur han fick en roll i hollywoodfilmen Beowulf.
LeoTrailer: Leo 2 röster
Leo firar sina första 30 år med ett lite tafatt tacktal, skålar med sina bästa vänner och dansar tryckare med sin flickvän. På vägen hem störtar hela livet samman när han och hans flickvän möter två maffiakillar i svarta läderjackor och blir offer för brutalt gatuvåld.
Intervju med Inger och Lasse Sandberg om Spöket LabanIntervju med Inger och Lasse Sandberg om Spöket Laban 2 röster
Filmcafe.se pratar med Inger och Lasse Sandberg om nya filmen Lilla spöket Laban-spökdags och deras tankar om samarbete med animatörer och illustratörer.
Lilla spöket Laban - SpökdagsTrailer: Lilla spöket Laban - Spökdags1 kommentar
Pappa Spöke är klar för att gå till spökjobbet, han visar Laban sina bästa spökljud. Laban vill också låta rysligt farlig. Men när han försöker, så kommer bara snälljud ut. Laban själv är däremot rädd när han vandrar ensam i de mörka korridorerna. Det är inte alltid så lätt att vara spöke när man är mörkrädd?
Den frosten togDen frosten tog 2 röster
Bakom kulisserna på den kommande independentfilmen Den frosten tog. Detta är berättelsen om en jagad man och hans berättlse om varför. Många medlemmar från Filmcafé medverkar både framför och bakom kameran.
BlåbärskrigetTrailer: Blåbärskriget 3 röster1 kommentar
Blåbärskriget är en skröna - en rövarhistoria om en grupp bärplockare som blir lurade av uppköparen, och beslutar sig för att stjäla tillbaka de bär som dom inte fått betalt för.
SolstormTrailer: Solstorm 3 röster1 kommentar
Rebecka Martinsson återvänder motvilligt till hemstaden Kiruna efter ett telefonsamtal angående det brutala mordet på församlingens andliga ledare Viktor Strandgård, som hittants mördad mitt på altargången i Kristallkyrkan i Kiruna.
Stig Larssons Millennium - serie blir filmStig Larssons Millennium - serie blir film 2 röster6 kommentarer
Michael Nyqvist och Noomi Rapace spelar huvudrollerna i filmatiseringen av Stieg Larssons framgångsrika trilogi.
Mikael Håfströms nya film 1408Mikael Håfströms nya film 1408 2 röster
Vi går på galapremiär för att prata med Mikael Håfström om hans nya hollywood-film 1408 och frågar om tips till blivande regissörer.
Pirret, en spelfilm för barnTrailer: Pirret, en spelfilm för barn 3 röster
En dag upptäcker Sara fem år, att hon kan flyga. Men det visar sig vara en nyckfull egenskap, för det händer bara ibland, när hon känner ett visst pirr i sig. Saras mamma, som bestört ser dottern sväva, tar genast med henne till sjukhuset för undersökning. En utredning görs för att besvara frågan: vad är egentligen pirret?
Stockholms filmfestival 2007Stockholms filmfestival 2007 3 röster
Stockholm filmfestival står inför dörren och mycket är på gång. De vill lyfta fram unga och oetablerade filmskapare och för första gången någonsin inviger en svensk film festivalen. Vi stämmer av läget med festivalechefen Git Scheynius.
1408Trailer: 1408 2 röster1 kommentar
I filmen spelar John Cusack en författare som specialiserat sig på att skriva om hemsökta hotell. 1408 är den svenska regissören Mikael Håfströms senaste film.
Bakom kameran på Arn-TempelriddarenFilmarbetareBakom kameran på Arn-Tempelriddaren 7 röster
Produktionsbolaget prodz.net är mitt uppe i klippningen av dokumentären om ARN. Dokumentären är fylld med exklusivt material från inspelningen av SF:s långfilmer om denna karismatiska gestalt. Men vad för inspelningen med sig? Vad händer med människornas uppfattning av egen historia när de får uppleva en berättelse så starkt anknuten till verkligheten som vi känner till den? Existerade ARN och i så fall var och när?
Bioaktuella långfilmsdebutanterBioaktuella långfilmsdebutanter 3 röster
Kid Svensk är en prisbelönad film med manus och regi av långfilmsdebutanten Nanna Huolman. Kid spelas av Filmcafémedlemmen Mia Saarinen och rollen är hennes debut på bio. Vi har träffat både Nanna och Mia för att prata om filmen.
Kid SvenskTrailer: Kid Svensk 4 röster1 kommentar
Vad gör man om man heter Kirsi Ruotsalainen och har finska föräldrar men inte känner sig finsk? Vad gör man om pappa drunknat och mamma inte verkar bry sig om hur man känner sig?
Gynekologen i AskimGynekologen i Askim 4 röster1 kommentar
Gynekologen i Askim är en dramaserie som visas på SVT och består av fyra timslånga avsnitt. Vi har träffat regissören Tova Magnusson-Norling (Fröken Sverige) för att prata om serien.
Järnets änglarTrailer: Järnets änglar 4 röster1 kommentar
Järnets änglar är en ny fartfylld komedi av Agneta Fagerström-Olsson. Filmen handlar om tre kvinnor som alla jobbar på järnverket i Luleå, om deras liv, drömmar och besvikelser - om kärlek, jobb och fritid. Deras drivkraft och gemensamma nämnare är deras band - Black Island Sisters.
Du levande till Oscarsgalan?Du levande till Oscarsgalan? 2 röster1 kommentar
För sju år sedan valdes Sånger från andra våningen till Sveriges bidrag till priset för bästa utländska film på Oscarsgalan. Då gick det inte hela vägen. Nu har Roy Andersson fått en ny chans.
Den man älskarTrailer: Den man älskar 6 röster1 kommentar
Den man älskar handlar om Al, fiskhandlare med egen butik som lever ett lyckligt liv tillsammans med Lena. Alf känner dock att han blir jämförd med Lenas tidigare man, trots att han vet att han gör Lena lycklig och att de har ett bra liv. När Lenas ex-man Hannes plötsligt dyker upp i deras liv igen ställs allt på sin spets.
Nu har Roy Anderssons Du levande premiärNu har Roy Anderssons Du levande premiär 12 röster3 kommentarer
Roy Andersson är tillbaka med den nya filmen "Du levande". Filmen är proppfull med medlemmar från Filmcafé och vi har gjort en exklusiv intervju.
Svenska bio rustar upp GrandSvenska bio rustar upp Grand 3 röster
Kvalitetsfilmen är inte så hotad som många trott. Nu rustar Svenska bio upp den anrika biografen Grand.
Svarta NejlikanTrailer: Svarta Nejlikan 4 röster3 kommentarer
Det gripande dramat Svarta Nejlikan är baserat på den sveske ambassadören Harald Edelstams liv och kamp, för att hjälpa flyktingar i Chile under militärkuppen 1973.
Ett öga röttTrailer: Ett öga rött 8 röster4 kommentarer
Har du genomskådat hur all hänger ihop? Kan du se igenom och knäcka alla koder? Är du skönaste casanovan som aldrig låter dig knäckas? Är du en tankesultan?
Ett öga rött är en av de böcker som blir film i höstEtt öga rött är en av de böcker som blir film i höst 1 röster
Filmen bygger på den kritikerrosade bästsäljaren av Jonas Hassen Khemeri. I inslaget finns även en intervju med filmens regissör Daniel Wallentin och Filmcafémedlemmen Youssef Skhayri.
Filmcafé presenterar den svenska filmhöstenFilmcafé presenterar den svenska filmhösten 5 röster
De svenska höstfilmerna visar en ovanlig bredd. Det finns dokumentärer om så vitt skilda saker som månggifte i Iran och dansbandskulturen i Sverige. Det finns barnfilmer med övernaturliga inslag och komedier, deckare och politiska filmer.
Underbar och älskad av allaTrailer: Underbar och älskad av alla 2 röster
Det är något med Isabelle Eklöfs liv som inte stämmer. Vid den här tiden i livet borde hon vara en framgångsrik filmstjärna med en fantastisk pojkvän.
Irene Huss- Tatuerad TorsoTrailer: Irene Huss- Tatuerad Torso 14 röster
Bland stenarna på en strand utanför Göteborg upptäcks delar av en styckad manskropp. Det enda kriminalinspektör Irene Huss har att gå efter är, är en mycket speciell tatuering på torson.
Filmcafé på DrömfabrikenFilmcafé på Drömfabriken 8 röster7 kommentarer
Filmcafé medverkar för fjärde gången på årets största branschträff. Glada skratt blandades med debatter, fest och vänskap. I inslaget finns intervjuer med medlemmar, Göteborgs filmfestival och teaterförbundet m.m.

Betygsätt

 2 röster

Betygsätt klippet

Du måste vara inloggad för att kunna sätta betyg

Dela med dig


Från Filmcafe.se

A-foto
Gabriel
Ola
Amatörskådespelare
Andréas
Addison Devitt
Andréas
Lloyd Richards
Andréas
2nd man
Astrid
barn med replik
Caroline
Rån offer
Ella
sång, dans, agerande. 1 av 5 barn
Jonathan
Sjungande & dansande pojke
Kari
Gäst i festen
Karl-Axel
Lunchköare
Lars
Expedit i musikaffär
Lars
Kontorschef
Maja
Spansk& Svensktalande kvinna
Philip
Allan Felix
Shamal
Busspassagerare
Tommie
Long haired guy
B-foto
Jens
Jens
Ludvig
Catering
Sofia
Chaufför
Sofia
Dansare
Eric
Dansare
Kornelia
Dansande flicka
Lena
Squaredansare
DIT
Mats
Efterarbetsansvarig
Mats
Elektrikerassistent
Anders
Björn
Erik
Kostymör
Sofi
Ljudtekniker
Eddie
Jon
Karl
Vuyo
Ljustekniker
Tommie
Maskör
Isa
Modell
Emily
Emma
Musiker
John
gitarrist på en restaurang (med Henrik Hjält)
Praktikant
Lavaniya
Producent
Christian
Producentassistent
Sofia
Produktionsassistent
Sara
Sofia
Willy
Produktionsledare
Stefan
Regissör
Ana
Mats
Olof
Olof
Regissörassistent
Caroline
Scenografassistent
Victoria
Skådespelare
Alexandra
Ali Reza
kund
Alice
Skolelev på föreläsning
Carl-Petter
Pappa
Caroline
Äldre Kvinnan/Pressen 4
Charlie
Son i familjen
David
Adam
Emmeli
Agnes
Evamaria
Gretchen
Fanny
Storasyster
Fredrik
Presentatör/ Komiker
Hanna
Vakt/Lionel/Pressen 3
Kieran
Linn
Emelie (huvudroll)
Lisbeth
Lisbeth/Caféföreståndare
Marie
mamma
Maxwell
Kevin
Michael
Officer
Mikael
Journalist
Nick
Butiksbiträde
Olivia
Linda Christy
Peter
Turist
Susanne
Gästroll|Ung kvinna
Svante
Serganten
Thomas
Skånsk charterturist som spelar mot Sven Melander
Speaker
Freya
Programledare
Statist
Aida
handbollsspelare
Anette
Tågresenär
Ann
Publik
Ann-Charlotte
Restauranggäst mm i 4 avsnitt
Anna
Hotellgäst
Annida
Handbollstjej
Arvin
Skolelev (bortklippt scen)
Barbro
Nyanländ resenär
Barbro
Vernissagebesökare, bargäst m.m.
Berith
Förbipasserande
Bertil
affärskunder
Bibbi
Publikdeltagare
Britt-Marie
Flanör
Camilla
Receptionist/putsar glasdörr
Caroline
Busspassagerare
Caroline
mingelfolk
Caroline
Publik
Christina
Åskådare squaredanceuppvisning
Dennis
Förbipasserande
Diana
Statist
Eleonor
Skolelev
Erik
Erna
Kvinna i restaurangkö
Eva
spårvagnspassagerare
Felicia
statist
Frank
Dansare
Frida
Stadium-anställd
Glenn
Helen
spårvagnskontrollant
Heléne
Publik
Håkan
restaurantgäst
Ingvar
Varuhusbesökare
Iwona
turist,sguaredancare
Jakai
Barn på kalas
James
Publik
Jasmin
Skolelev
Jenny
Squaredanspublik
Jens
Extra
Jesper
Person på tåg
Jimmy
Bar/hotellgäst
Johanna
köande restauranggäst
Jonas
passagerare på spårvagnen
Julia
En tjej inne på pressbyrån
Juliette
Klasskamrat
Jörgen
Hård snubbe i musikaffär
Kristin
Konferensdeltagare
Kristoffer
Tågresenär
Lena
Torgbesökare
Lena
konferensdeltagare
Linda
hotellgäst
Linnéa
matgäst på MC donalds
Louise
elev
Lousie
Malte
Flanör på en gata
Marianne
gäst på hotelet
Martin
Pappa med barnvagn
Mia
Kvinna med matkassar på spårvagn
Natalia
statist
Nazanin
Hotellgäst
Nicklas
Besökare på shoppingcenter
Nina
Busspassagerare
Oliver
Pojke vid hållplats
Per
Pressbyråkund
Ralf
Hotellgäst
Rickard
säljare på stadium
Robert
Mötesdeltagare
Sabahudin
Sandra
Charterresenär
Sophia
Publik
Tommy
Cowboy
Valentina
Skolelev på föreläsning
Vendela
barn
Victoria
Skolelev
Örjan
Shoppare
Statistansvarig
Lena
Trampare
Linus
Lucas
TV-fotograf
Daniel
Tv-hallåa/presentatör
Freya
Programledare
Yasmine
Mig själv
Videoredigerare
Daniel
Haris
Joachim
Johannes
Sara
Övrigt/ Ej specifiserat
Abdiaziz
Ung rånare Abdi(huvudroll)
Ali Reza
Köper lotto,kund
Oriel

Besök oss på Facebook Följ oss på Twitter Besök oss på Youtube Följ oss på Instagram
Filmcafé Sverige AB    Postadress: Box 2920, 187 29 Täby    E-post:info(at)filmcafe.se

- Give my regards to your boss! Tell him he's next!

Spawn, 1997© Copyright Wallentinus Mediaproduktion & Intrig Film & TV, 2002-2019.
Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Eftertryck eller annan kopiering förbjuden.

XHTML 1.0 Strict