Facebook, Twitter, Google eller Windows Live
Jobbannonser, marknadsföring och branschkontakter

Nyhetsflöden

Nyhetsflöden på Filmcafe.se

Med våra nyhetsflöden, även kallat RSS, kan du få de senaste uppdateringarna direkt till din dator. Med en RSS-läsare plingar det till i din dator så fort en jobbannons publiceras, eller när någon startar ett nytt ämne i forumet m.m.

Vad är RSS?

Genom att använda RSS (Real SImple Syndication) istället för att surfa kan du hålla dig uppdaterad om vad som händer inom de områden du är intresserad av utan att besöka hundratals webbplatser varje dag. Istället får du nyheterna i en kort version till din RSS-läsare när de publiceras.


Hur gör jag för att prenumerera på ett RSS-flöde?

För att prenumerara på ett RSS-flöde behövs först och främst en RSS-läsare. RSS-läsare finns både som nedladdningsbara program och som webbaserade lösningar som bara kräver en webbläsare. Med de webbaserade lösningarna kan du komma åt dina RSS-flöden från vilken dator som helst som är uppkopplad mot internet.


RSS-läsarna fungerar lite olika, men principen är att man anger länkar till de RSS-flöden man vill prenumerera på. Om du ser RSS-symbolen på en webbsida som intresserar dig kan du prova att dra symbolen till din RSS-läsare eller högerklicka och välja "Kopiera länkadress". Länken klistrar du sedan in när du skapar en ny feed i din RSS-läsare.

Nyhetsbrev

...och mycket mer

Läs merPrenumerera här

Medlemmar berättar

“Jag hade förmånen att få vara med som statist vid inspelningen av långfilmen ”Tom of Finland” och var med under två dagar. Första dagen fick vi mak...”

Läs merLäs hela berättelsen

Inloggade filmbolag


Besök oss på Facebook Följ oss på Twitter Besök oss på Youtube Följ oss på Instagram
Filmcafé Sverige AB    Postadress: Box 2920, 187 29 Täby    E-post:info(at)filmcafe.se

I en tidig manusversion av "Alien" skulle rollen som Ripley spelas av en man.© Copyright Wallentinus Mediaproduktion & Intrig Film & TV, 2002-2017.
Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Eftertryck eller annan kopiering förbjuden.

XHTML 1.0 Strict