Facebook, Twitter, Google eller Windows Live
Jobbannonser, marknadsföring och branschkontakter

Nyhetsflöden

Nyhetsflöden på Filmcafe.se

Med våra nyhetsflöden, även kallat RSS, kan du få de senaste uppdateringarna direkt till din dator. Med en RSS-läsare plingar det till i din dator så fort en jobbannons publiceras, eller när någon startar ett nytt ämne i forumet m.m.

Vad är RSS?

Genom att använda RSS (Real SImple Syndication) istället för att surfa kan du hålla dig uppdaterad om vad som händer inom de områden du är intresserad av utan att besöka hundratals webbplatser varje dag. Istället får du nyheterna i en kort version till din RSS-läsare när de publiceras.


Hur gör jag för att prenumerera på ett RSS-flöde?

För att prenumerara på ett RSS-flöde behövs först och främst en RSS-läsare. RSS-läsare finns både som nedladdningsbara program och som webbaserade lösningar som bara kräver en webbläsare. Med de webbaserade lösningarna kan du komma åt dina RSS-flöden från vilken dator som helst som är uppkopplad mot internet.


RSS-läsarna fungerar lite olika, men principen är att man anger länkar till de RSS-flöden man vill prenumerera på. Om du ser RSS-symbolen på en webbsida som intresserar dig kan du prova att dra symbolen till din RSS-läsare eller högerklicka och välja "Kopiera länkadress". Länken klistrar du sedan in när du skapar en ny feed i din RSS-läsare.

Nyhetsbrev

...och mycket mer

Läs merPrenumerera här

Medlemmar berättar

“Hej jag var med i en jättekul inspelning tidigare i år på tv-serien springfloden 2 som gjordes i GBG där vi var en del statister den dagen som sjukhu...”

Läs merLäs hela berättelsen


Besök oss på Facebook Följ oss på Twitter Besök oss på Youtube Följ oss på Instagram
Filmcafé Sverige AB    Postadress: Box 2920, 187 29 Täby    E-post:info(at)filmcafe.se

-I have no memory. It`s like looking into a mirror and seeing nothing but the mirror.

Gregory Peck till Ingrid Bergman (Spellbound -45)© Copyright Wallentinus Mediaproduktion & Intrig Film & TV, 2002-2018.
Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Eftertryck eller annan kopiering förbjuden.

XHTML 1.0 Strict