Facebook, Twitter, Google eller Windows Live
Jobbannonser, marknadsföring och branschkontakter

Pressinformation

Syftet med Filmcafe.se

Syftet med Filmcafe.se är att erbjuda våra medlemmar de bästa chanserna att lyckas med karriären. Vi vill måna om kreativ verksamhet och medla mellan de som vill skådespela, de som vill ha skådespelare samt övriga i branschen. Filmcafe.se erbjuder ett upplägg där skådespelare, statister och filmare både blir sedda och kan söka jobb, de kan inspirera varandra och utbyta erfarenheter.


Vilka är medlemmarna?

På Filmcafe.se finns över 1000 professionella produktionsbolag. Våra övriga medlemmar är i första hand skådespelare, statister och filmarbetare. På Filmcafe.se finns både professionella medlemmar och amatörer. Anledningen är att rollbesättare ibland prioriterar specifika utseenden istället för en viss skola eller mångårig erfarenhet. Medlemmarna kan själva välja vem som ska kunna se deras CV. Vi har även ett stort register med djur.

Vilka är vi?

Tomas Wallentinus och Robert Selin producerar Filmcafe.se. Tomas arbetar med programmering samt webbdesign och driver företaget Wallentinus Mediaproduktion. Robert föreläser om film och TV-produktion och driver produktionsbolaget Intrig Film & TV.

Bakgrunden till varför Filmcafe.se startades

Nyhetsbrev

...och mycket mer

Läs merPrenumerera här

Medlemmar berättar

“Hej. Var med på en trevlig filminspelning i Göteborg på Pub Aberdeen. Det var en Musikvideo. Var inget vidare betalt men tänkte som så att jag aldri...”

Läs merLäs hela berättelsen

Inloggade filmbolag


Besök oss på Facebook Följ oss på Twitter Besök oss på Youtube Följ oss på Instagram
Filmcafé Sverige AB    Postadress: Box 2920, 187 29 Täby    E-post:info(at)filmcafe.se

Steve McQueen var först erbjuden rollen som Kapten Willard i "Apocalypse Now". Harvey Keitel fick erbjudandet efter Steve. Efter två veckors inspelning ersatte regissören Francis Ford Coppola honom med Martin Sheen.© Copyright Wallentinus Mediaproduktion & Intrig Film & TV, 2002-2018.
Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Eftertryck eller annan kopiering förbjuden.

XHTML 1.0 Strict