Facebook, Twitter, Google eller Windows Live
Jobbannonser, marknadsföring och branschkontakter

Skriv till oss! Vi svarar gärna på dina frågor.

Ärende

Ditt namn

Din e-post *

Meddelande *

* Obligatoriskt

Skicka post till oss:
Filmcafé
Box 2920
187 29 Täby

E-post: info(at)filmcafe.se

Nyhetsbrev

...och mycket mer

Läs merPrenumerera här

Medlemmar berättar

“Jag har varit med i två produktioner. Första gången var 2015 då i filmen Sommaren 92. Sen är jag med i tv serien Våran tid är nu. Som skall ha premiä...”

Läs merLäs hela berättelsen

Inloggade filmbolag

Företag
Esteban

Besök oss på Facebook Följ oss på Twitter Besök oss på Youtube Följ oss på Instagram
Filmcafé Sverige AB    Postadress: Box 2920, 187 29 Täby    E-post:info(at)filmcafe.se

Regissören/producenten Mel Gibson blev förhörd av RSPCA, som var säkra på att de falska hästarna i "Braveheart" var verkliga.

© Copyright Wallentinus Mediaproduktion & Intrig Film & TV, 2002-2018.
Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Eftertryck eller annan kopiering förbjuden.

XHTML 1.0 Strict