Facebook, Twitter, Google eller Windows Live
Jobbannonser, marknadsföring och branschkontakter

Sök i forumet | Forum-FAQ
 Alla kategorier
 Skådespeleri
 Ekonomi, Juridik
 Otydligt avtal
 Du måste vara medlem för att delta i diskussionerna

Dela forumtråden med dina vänner

Rubrik  
Publicerat - 19 dec 2018 :  19:48:22  
Jag har haft en del statistjobb inom tv-serier, reklamfilm, tv produktion mm. Och förra året 2017 i December spelade jag in en reklamfilm som skulle visas på tv och på bio, lönen var usel på 2000 kr exkl moms eller som jag gick 990 kr ( inget eget bolag) spelade in i 14 timmar. I avtalet stod det bara nyttjanderätt: rörlig media inget om visningsrättigheter och hur länge men reklamen gick varm med ca 600 visningar på alla tv kansler och på bio
from ca 20/12-31/12-2017. Döm till min förvåning när reklamen dyker upp i år igen och med samma tryck på tv kanaler och bio. Hörde av mig till bolaget och fick till svar att ja visst avtalet va lite luddigt...eh??? Ja det kan man säga men dem tror att det är obligatoriskt i 2-3 år enligt standard? Inget dem vet och inget som står. Känns nara så surt när jag spelar statist i 4-5 Tim för samma summa och visas i ett avsnitt i en serie...vad bör och kan jag göra?
  Rubriker
 Du måste vara medlem för att delta i diskussionerna
Gå till:
© 2000-2002 Snitz Communications Till toppen av sidan
Snitz Forums 2000

Besök oss på Facebook Följ oss på Twitter Besök oss på Youtube Följ oss på Instagram
Filmcafé Sverige AB    Postadress: Box 2920, 187 29 Täby    E-post:info(at)filmcafe.se

På kassettbandet i "Evil Dead", läses saker på arabiska. Översätter man de arabiska orden betyder de "Rob Tapert (Producenten) och Sam Raimi (Regissören) är männen vid sidan av gatan". Rob Tapert och Sam Raimi står vid vägen och liftar i filmens anslag.© Copyright Wallentinus Mediaproduktion & Intrig Film & TV, 2002-2019.
Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Eftertryck eller annan kopiering förbjuden.

XHTML 1.0 Strict