Facebook, Twitter, Google eller Windows Live
Jobbannonser, marknadsföring och branschkontakter

Sök i forumet | Forum-FAQ
 Alla kategorier
 Övrigt
 Kommentera klipp och artiklar på Filmcafe.se
 Kommentarer om artikel: I väntan på det stora filmjobbet
 Du måste vara medlem för att delta i diskussionerna

Dela forumtråden med dina vänner

Rubrik  
Publicerat - 27 sep 2017 :  07:16:22  
Inläggen nedan är kommentarer på en av våra artiklar. I väntan på det stora filmjobbet.
Du kan läsa artikeln här: https://www.filmcafe.se/artikel/artikel.asp?art_id=330
Inlägg - 27 sep 2017 :  07:16:22  
Ett sätt att tjäna pengar (ca 130:-7tim) är att anmäla sig till brandimpact.se för att vara med på olika evenemang som värd, presentatör eller demonstratör. De söker alltid folk med sunt förnuft, trevligt uppträdande och förmåga att leva sig in en roll. Tala gärna om att det är jag som tipsat er om jobbet.MVH Bengt Malmgren
Till toppen av sidan
Inlägg - 27 sep 2017 :  22:42:49  
Tack för en bra och viktig artikel. Ett ypperligt jobb för skådespelare och även för filmare är marknadsförare. Det kan ofta skötas med en laptop oberoende av plats och arbetstider. En marknadsförare som jobbar online kan välja att bo i länder rmed låg kostnadsnivå mellan rollerna. Samtidigt är det bra att kunna förstås eftersom vi skådisar säljer in oss själva och de projekt som vi medverkar i. Det kan även vara användbart för crowdfundingkampanjer och filmlanseringar m.m. Jag själv tänker nästa månad flytta till Filippinerna på obestämd framtid och enbart arbeta med laptop/telefon som marknadsförare. Heja dig/Heja oss!
Till toppen av sidan
Inlägg - 29 sep 2017 :  23:19:44  
Jag arbetar med direkthandel och gör jobbet från min mobil. Att kunna arbeta på tunnelbanan, på shoppingrundan, på festen, i väntrummet, på kursen, på bilprovningen, på klassträffen....ja precis när jag vill - gör att det blir möjligt för mig att bygga upp ett bra CV på kort tid, träffa underbara människor på inspelningarna o knyta kontakter. Jag får utvecklas och äntligen använda mig av de erfarenheter jag bär med mig från ett minst sagt omväxlande liv. Jag är så tacksam för möjligheten att kunna gå ALL-IN med skådespeleri ??
/ Stor kram!
Lotta :)
Till toppen av sidan
  Rubriker
 Du måste vara medlem för att delta i diskussionerna
Gå till:
© 2000-2002 Snitz Communications Till toppen av sidan
Snitz Forums 2000

Besök oss på Facebook Följ oss på Twitter Besök oss på Youtube Följ oss på Instagram
Filmcafé Sverige AB    Postadress: Box 2920, 187 29 Täby    E-post:info(at)filmcafe.se

Producenterna för filmen "Seven" hade tänkt att ta med Kevin Spaceys namn i början av filmen, bland de andra skådespelarnas namn, men Spacey ville inte det. Han ville hellre överraska publiken i sin roll som mördare. Det blev som Spacey ville och som kompensation för hans utelämnade namn i inledningen står han först i rollistan i slutet av filmen.© Copyright Wallentinus Mediaproduktion & Intrig Film & TV, 2002-2018.
Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Eftertryck eller annan kopiering förbjuden.

XHTML 1.0 Strict