Facebook, Twitter, Google eller Windows Live
Jobbannonser, marknadsföring och branschkontakter

Sök i forumet | Forum-FAQ
 Alla kategorier
 Anslagstavlan
 Titta på anslagstavlan
 Intresse-anmälan
 Du måste vara medlem för att delta i diskussionerna

Dela forumtråden med dina vänner

Rubrik  
Publicerat - 29 aug 2017 :  15:53:47  
Är du utbildad skådespelare, musiker, dansare eller verksam inom något annat område i kultur och nöjesbranschen? Vad har du för uppsatta mål och hur ska du göra för att uppnå dem?
Idag behövs så mycket mer än bara talang för att komma dit man vill. Idag handlar mycket om att kunna sälja in sig själv på rätt sätt för att överhuvudtaget ha möjlighet att få visa sin talang i slutändan. Efter över 15 års erfarenhet i skådespelarbranschen har jag själv fått erfara att det handlar lika mycket om HUR man säljer in sig själv som den faktiska talangen. Det finns otroligt många bra kulturarbetare inom olika områden som faller på att de inte kan ”sälja” in sig själva. Idag måste vi vara våra egna entreprenörer!
Jag Kristoffer Stålbrand har därför tillsammans med Nancy Akaoui startat konceptet ”Act to Success”. Vi vill med detta få Skådespelare, Musiker, Dansare, m.fl inom kulturområdet att bli sina egna agenter. Att bli lika bra säljare och marknadsförare och på så sätt underlätta vägen till jobb.
Nancy Akaoui har en bakgrund som Civilekonom och flerårig erfarenhet av sälj, marknadsföring, presentation och är en eftertraktad föreläsare inom området.
Kristoffer Stålbrand har över 15 års erfarenhet som Skådespelare inom teater, film och reklam, digital media och sälj.
Det unika med konceptet ”Act to Success” är att vi har med våra erfarenheter kombinerat dessa två världar till ett. Det blir från skådespelarens synvinkel och säljarens. Målet är att ge dig bästa verktygen som hjälper dig att uppnå dina uppsatta mål.
Vi vill med detta uppmärksamma konceptet "Act To Success". Ni som är intresserade av att att höra mer om konceptet eller har andra frågor får gärna maila till acttosuccess@hotmail.com så kommer vi att notera er för kommande föreläsning.

Väl mött!

Kristoffer Stålbrand & Nancy Akaoui
Act To Success
  Rubriker
 Du måste vara medlem för att delta i diskussionerna
Gå till:
© 2000-2002 Snitz Communications Till toppen av sidan
Snitz Forums 2000

Besök oss på Facebook Följ oss på Twitter Besök oss på Youtube Följ oss på Instagram
Filmcafé Sverige AB    Postadress: Box 2920, 187 29 Täby    E-post:info(at)filmcafe.se

-I`ve met a lot of hard-boiled eggs in my time, but you- you`re twenty minutes.

Jan Sterling till Kirk Douglas (The big Carnival -51)© Copyright Wallentinus Mediaproduktion & Intrig Film & TV, 2002-2018.
Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Eftertryck eller annan kopiering förbjuden.

XHTML 1.0 Strict