Facebook, Twitter, Google eller Windows Live
Jobbannonser, marknadsföring och branschkontakter

Sök i forumet | Forum-FAQ
 Alla kategorier
 Filmskapande
 Manus/Pitchar & synopsis
 SAMARBETE MANUS - KOMEDI
 Du måste vara medlem för att delta i diskussionerna

Dela forumtråden med dina vänner

Rubrik  
Publicerat - 26 jul 2017 :  14:02:52  
Hej!

Jag är en 25-årig norrlänning bosatt i Sthlm.
Söker en manusförfattarpartner - ålder, kön osv är oväsentligt.
(Viktigt är att du antingen bor i Sthlms-området, alternativt kan ta dig till Sthlm minst 1 gång i veckan.)

Jag hade kontakt med Peter Settman och 2 av Peters kollegor på ”Brain Academy” under hösten och vintern där de var intresserade utav att läsa fler manusutkast från mig, varpå jag skrev 4-5 nya komedier i korta drag - vilket tyvärr ledde till att de, några månader senare, tackade nej då de kände att mina idéer var ”för outvecklade”. Hade jag vetat det så hade jag fokuserat på 1 och inte 5-7st idéer.. men men, sånt är livet!
Jag har lagt manusförfattandet på hyllan lite sedan i vintras, mest på grund av att jag i första hand prioriterar mitt låtskrivande.
Jag känner just nu att jag helst vill fortsätta att skriva tillsammans med någon annan, då jag antar att det skulle flyta på bättre och vara mycket roligare!
Så jag tänkte helt enkelt såhär, att vi tillsammans fortsätter att utveckla 1 av mina idéer (till att börja med), skriver några avsnitt, utvecklar karaktärerna, utvecklar idéer - helt enkelt ta hela programidén framåt.
Tanken är att sedan pitcha komedin till samma personer som gillade grejerna i första början, men såklart även pitcha till andra svenska produktionsbolag.

Den jag vill samarbeta med behöver inte vara någon som skrivit manus förr (självfallet är det ett stort + om personen HAR skrivit förr, ju mer erfarenhet desto bättre, med tanke på att jag egentligen inte själv har någon större erfarenhet av manusförfattande.)
Det viktigaste är att den jag söker kan skriva komedi och story.

(Viktigt att nämna är att jag har skrivit in mig själv som skådespelare i nästan alla idéer jag framfört. Inget jag sysslat med heller tidigare, men för mig lika viktigt att vara involverad som skådespelare så som i utvecklingen av manuset och själva produceringen.)

(Även värt att nämna - den första idén jag vill att vi fokuserar på är även en idé som vi skulle kunna filma en test-pilot av själva om vi känner att det skulle vara nödvändigt, då även formatet för serien är att karaktärerna filmar sig själva. Allt vi skulle behöva för att filma är en ”vanlig hemmakamera”, 5 skådespelare och ett hus att filma i.)

Hör av dig om du är intresserad och ställ gärna frågor om du har några funderingar.
(Svara ENDAST med mail direkt till jsofsweden@live.se då jag garanterat kommer att missa ditt svar här på sidan..)

Ser fram emot svar!
Tack på förhand!

Allt gott!
Johan :)
  Rubriker
 Du måste vara medlem för att delta i diskussionerna
Gå till:
© 2000-2002 Snitz Communications Till toppen av sidan
Snitz Forums 2000

Besök oss på Facebook Följ oss på Twitter Besök oss på Youtube Följ oss på Instagram
Filmcafé Sverige AB    Postadress: Box 2920, 187 29 Täby    E-post:info(at)filmcafe.se

Sean Connery, mannen som blev den första James Bond för världens biobesökare, hade vunnit tävlingen Mr universum innan han blev skådespelare.© Copyright Wallentinus Mediaproduktion & Intrig Film & TV, 2002-2017.
Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Eftertryck eller annan kopiering förbjuden.

XHTML 1.0 Strict