Facebook, Twitter, Google eller Windows Live
Jobbannonser, marknadsföring och branschkontakter

Statister till Vår tid är nu

Statister till Vår tid är nu
Låt oss göra det enkelt för dig - här är några höjdpunkter för den här veckan på Filmcafe.se! Populär tv-serie, Riksteatern, välbetalda reklamfilmsjobb.

Får du inte nog av familjen Löwander och dramat som omger dem? SVT-serien ”Vår tid är nu” spelar in en tredje säsong och du kan vara med! Castingbolag postar regelbundet nya jobbannonser på sajten och i augusti behövs massor med statister.

Ett lite annorlunda uppdrag är det som Riksteater publicerat i veckan. De söker dig modiga och fantastiska statist som vill vara med i deras Almedalen-koncept på plats under Almedalsveckan 1-4 juli.

Som vanligt har vi även en hel del spännande reklamfilmsjobb på sajten. Just nu söker vi en kvinnlig skådespelare till reklamfilmsinspelning för ett ”bryggeribolag”, 25000:- i lön. Vi har även en rad jobb för olika valkampanjsfilmer förstås.

Veckans medlemmar är Lyvån Lidén och Lotta Forsberg. De visas upp på produktionsbolagens konton. Besök deras CV och boka dem för nästa filmjobb.

Glöm inte att följa Filmcafe.se i våra olika kanaler. T.ex. Instagram och Facebook… Glöm för all del inte att prenumerera på vår YouTube-kanal så att ni inte missar något spännande!

Vallentuna 2018-06-18

Innehåll

Den här artikeln innehåller följande rubriker:

  Betygsätt

   1 röster

  Betygsätt artikeln

  Du måste vara inloggad för att kunna sätta betyg

  Dela med dig  Besök oss på Facebook Följ oss på Twitter Besök oss på Youtube Följ oss på Instagram
  Filmcafé Sverige AB    Postadress: Box 2920, 187 29 Täby    E-post:info(at)filmcafe.se

  James Bond har officiellt sett aldrig spelats av en amerikansk skådespelare. Inofficiellt sett har det skett en gång, i fallet med ”Casino Royale” från 1954.  © Copyright Wallentinus Mediaproduktion & Intrig Film & TV, 2002-2019.
  Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Eftertryck eller annan kopiering förbjuden.

  XHTML 1.0 Strict