Facebook, Twitter, Google eller Windows Live
Jobbannonser, marknadsföring och branschkontakter

Skådespela med en Hollywoodstjärna

Skådespela med en Hollywoodstjärna
Hej och välkommen till en ny video där vi spanar in medlemmar i två färdiga färdiga produktioner men även de de tre hetaste jobbannonserna och vilka som är veckans medlemmar.

Medlemmar på bio
Det omtalade filmkollektivet Crazy Pictures har rollsatt sin långfilmsdebut Den blomstertid nu kommer med hjälp av Filmcafe.se. I huvudrollen ser vi ingen mindre än Christoffer Nordenrot och filmen har premiär till midsommar 2018.

På bio redan nu ser vi den svenska filmen Tårtgeneralen på förstaplats. Filmen har en rad biroller och statister från Filmcafe.se . Filmen som Robert Gustavsson nobbade då han var missnöjd med manuset och ersattes av Mikael Persbrandt.
Tre heta filmjobb
Bland de hetaste filmjobben just nu ser vi Svenskättade Hollywood-stjärnan Malin Åkermans nya TV-serie. Hon har synts i allt från Zack Snyders ”Watchmen” till tv-dramat ”Billions”. I sommar börjar inspelningen av ”En del av mitt hjärta”. Filmen söker nu bärande roller och använder Filmcafe.se för att hitta dessa.

SF Studios gör nu film av ”Britt-Marie var här”, ännu en bästsäljande roman av Fredrik Backman. Pernilla August spelar huvudrollen som Britt-Marie och Tuva Novotny regisserar. och nu kan ni söka en rad statistroller till filmen.

Statister i alla åldrar sökes till stor Japansk TV-serie med inspelning i Sverige. Kom och upplev året 1912 med oss då Solskensolympiaden hölls på Stadion i Stockholm sök jobbet på sajten.
Prenumerera på vår TV-kanal
Glöm inte att prenumerera på Filmcafe TV på YouTube så att du håller koll på alla svenska filmtrailers, heta filmjobb och annat spännande filmsnack.

Vi syns nästa vecka!
Prenumerera på vår TV-kanal
Glöm inte att prenumerera på Filmcafe TV på YouTube så att du håller koll på alla svenska filmtrailers, heta filmjobb och annat spännande filmsnack.

Vi syns nästa vecka!

Vallentuna 2018-03-27

Relaterade klipp

Betygsätt

 0 röster

Betygsätt artikeln

Du måste vara inloggad för att kunna sätta betyg

Dela med digBesök oss på Facebook Följ oss på Twitter Besök oss på Youtube Följ oss på Instagram
Filmcafé Sverige AB    Postadress: Box 2920, 187 29 Täby    E-post:info(at)filmcafe.se

Sean Connery använde tupé i samtliga Bondfilmer som han medverkade i.© Copyright Wallentinus Mediaproduktion & Intrig Film & TV, 2002-2019.
Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Eftertryck eller annan kopiering förbjuden.

XHTML 1.0 Strict