Facebook, Twitter, Google eller Windows Live
Jobbannonser, marknadsföring och branschkontakter

Premiär för ett nytt Filmcafé

Premiär för ett nytt Filmcafé
I januari lanserar vi en ny version av Filmcafe.se. Mycket kommer att vara sig likt och ändå kommer allt att vara annorlunda.

Våra medlemmar är Filmcafe.se
Tiden går fort när man har roligt. Sedan 2002 har vi hittat rätt team till filmproduktioner och nu är det äntligen dags för en ny skinande version av webbsidan. Inspirationen och förutsättningarna för att utveckla Filmcafe.se har aldrig varit bättre.

Under året har många önskemål om förbättringar inkommit, men till skillnad från hur det brukar vara har ni inte märkt av uppdateringarna. Anledningen är förstås att vi gjort dem på den nya versionen av Filmcafe.se då det inte är lönt att uppdatera två versioner parallellt. Filmcafe.se har redan från starten byggs tillsammans med er medlemmar. Det är er aktivitet som får sajten att leva och andas, ni medlemmar ÄR Filmcafe.se. På redaktionen är vi mycket spända på vad ni kommer att tycka och de första veckorna kommer er återkoppling att vara ovärderlig.
Många nyheter
Så, vad har ni att vänta er av Filmcafe.se 2019?

1. Den nya versionen av Filmcafe.se har ett tydligare fokus på att uppmärksamma er medlemmar. Att vara aktiv lönar sig och med ett uppdaterat CV ökar möjligheterna att bli upptäckt markant.

2. 80% av våra medlemmar använder sina mobiltelefoner då de surfar på webbsidan. Därför är nya versionen av Filmcafe.se mobilanpassad på ett bättre sätt än tidigare. Nu kan du använda mobilen och få tillgång till ALLA fördelarna på webbsidan.

3. Utseendet kommer att uppdateras och Filmcafe.se får en mer modern framtoning. Även om den “retrolook” vi har idag är charmig (?) och det är innehållet som är viktigast, är det hög tid att putsa upp fasaden. Ni kommer att känna igen de typiska färgerna från nuvarande version, men allt kommer ändå att se annorlunda ut.

Med den nya plattformen på plats blir det även möjligt att uppdatera med de nya funktioner vi längtat efter så länge, men dessa håller vi för oss själva ett tag till...

Det kommer att bli ett spännande 2019 och vi hoppas att ni vill följa med oss på denna äventyrliga resa!

Gott nytt år!

Med vänlig hälsning Robert och Tomas

Vallentuna 2018-12-25

Innehåll

Den här artikeln innehåller följande rubriker:

  1. Våra medlemmar är Filmcafe.se
  2. Många nyheter

Betygsätt

 0 röster

Betygsätt artikeln

Du måste vara inloggad för att kunna sätta betyg

Dela med digBesök oss på Facebook Följ oss på Twitter Besök oss på Youtube Följ oss på Instagram
Filmcafé Sverige AB    Postadress: Box 2920, 187 29 Täby    E-post:info(at)filmcafe.se

I den dataanimerade filmen "Toy Story 2" kan man se en almanacka med motiv från en annan dataanimerad film, "Ett småkryps liv". Båda filmerna har gjorts av filmföretaget Pixar.© Copyright Wallentinus Mediaproduktion & Intrig Film & TV, 2002-2019.
Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Eftertryck eller annan kopiering förbjuden.

XHTML 1.0 Strict