Facebook, Twitter, Google eller Windows Live
Jobbannonser, marknadsföring och branschkontakter

Mingla med internationella rollbesättare

Mingla med internationella rollbesättare
Hello Actors VIP är ett nytt koncept där tanken är att besökare ska få möjlighet att fördjupa sina kunskaper inom ett specifikt område, mingla med branschfolk och utöka sitt kontaktnät på ett mer personligt sätt. I år kommer Hello Actors VIP att fokusera på castingprocessen.

Branschkväll med exklusiva gäster
Hello Actors VIP är en branchkväll där exklusiva gäster bjuds in för att dela med sig av erfarenheter till dig som vill utvecklas som skådespelare. Vill du mingla med fem av Europas största rollsättare för att knyta värdefulla kontakter?

- Det är vår förhoppning att alla som kommer till Hello Actors VIP ska få djupare kunskap och större förståelse för vad som krävs för att lyckas inom skådespelaryrket och möjligheter att knyta nya värdefulla kontakter för en internationell karriär, berättar Michael Hillberg.

Michael Hillberg är, tillsammans med Joy Wahlberg, grundare av Hello Actors. Michael är utbildad skådespelare vid London Academy of Music and Dramatic Art samt vid The Australian Film and Television Academy. Han är yrkesverksam skådespelare och programledare och har medverkat i produktioner i Sverige, Danmark, England, Australien och USA.
Fokus på castingprocessen
Hello Actors VIP är en sorts förlängning av mässan Hello Actors som är ett årligt förekommande event för alla som är intresserade av skådespelaryrket. Vid mässan 2015 var det många besökare som efterlyste fler möjligheter till networking och att få fördjupa sin kunskap inom branschen. Michael förklarar att de med Hello Actors VIP vill skapa fler tillfällen för skådespelare och branschfolk att mötas, samtidigt som paneldeltagare delar med sig av sin kunskap och erfarenhet under deras panelföreläsning.

- Vi hoppas att Hello Actors VIP ska inspirera och ge vägledning åt alla som vill etablera sig inom skådespelarbranschen, förklarar Michael.

I år har de valt att fokusera på castingprocessen, eftersom den spelar en mycket stor och betydande roll i en skådespelares karriär. Att känna till hur en casting director arbetar och vad de söker efter vid rollsättning är viktigt. Rollsättaren är oftast den första kontakten en skådespelare får med ett film- eller teaterprojekt, oavsett om man är etablerad skådespelare eller nybörjare.

- Vi är stolta att kunna presentera några av Europas mest intressanta och erkända casting directors som kommer till Filmhuset i Stockholm och delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter samt svarar på frågor och medverkar vid vårt efterföljande mingel för att hjälpa Sveriges skådespelare till en internationell karriär, avslutar Michael.

Läs mer om Hello Actors VIP och deras paneldeltagare här:
http://www.helloactors.se/vip

Köp din biljett innan den 10:e februari för att erhålla 100 kr rabatt:
https://billetto.se/events/hello-actors-vip

Vallentuna 2016-02-02

Innehåll

Den här artikeln innehåller följande rubriker:

  1. Branschkväll med exklusiva gäster
  2. Fokus på castingprocessen

Betygsätt

 3 röster

Betygsätt artikeln

Du måste vara inloggad för att kunna sätta betyg

Dela med digBesök oss på Facebook Följ oss på Twitter Besök oss på Youtube Följ oss på Instagram
Filmcafé Sverige AB    Postadress: Box 2920, 187 29 Täby    E-post:info(at)filmcafe.se

Bokstäverna i början av filmen "Alien", som långsamt avslöjar titeln på filmen, syftar på räknestreck. Ett streck för varje passagerare som kommer att dö.© Copyright Wallentinus Mediaproduktion & Intrig Film & TV, 2002-2019.
Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Eftertryck eller annan kopiering förbjuden.

XHTML 1.0 Strict