Facebook, Twitter, Google eller Windows Live
Jobbannonser, marknadsföring och branschkontakter

Bröder som gör film!

Bröder som gör film!

DVD:n fortsätter att växa sig stark på den svenska marknaden och nu har även ideella filmare som CrazyBrothers möjlighet att göra egna DVD-filmer till rimliga kostnader.


Crazy som i originell

CrazyBrothers består av bröderna Marcus och Mathias Jonsson som är baserade i Ockelbo. "Crazy" syftar till deras ambition att göra filmer som känns lite annorlunda och originella i jämförelse med andra svenska produktioner. De ger nu ut kortfilmssamlingen "CrazyBrothers Portfolio 0.1" på DVD för att marknadsföra sig över hela Sverige.
- DVD:n har vi producerat och finansierat själva. Vi har själva designat omslaget för att det ska passa med vår stil i övrigt.

Oberoende film har en ljus framtid

Marcus och Mathias har turats om att vara regissör respektive producent på kortfilmerna som finns med på DVD:n. De trivs med att jobba tillsammans och tycker att de kompletterar varandra bra. Deras hjärta för oberoende svensk film är stort och de förutspår en ljus framtid.

- Jag tycker att oberoende svensk film är jättebra, säger Marcus. Det är här man har möjlighet att förverkliga sin vision och inte bli styrd av de stora filmföretagen. Du bestämmer själv vilken film det ska bli i slutändan.

- Fred Anderson och Markus Widegren som håller på med kommande långfilmen "Kraftverk 3714" är ett bra exempel. Filmen verkar skilja sig från allt annat som görs idag. Jag tror att det i framtiden kommer många spännande och originella filmer från oberoende filmskapare!

Kortfilmer på TV

Ni har medverkat i programmet Garagefilm, som är ett forum för ung svensk amatörfilm. Hur tycker ni att det gick?

- Det var jättekul att vara med på Garage film. Vi fick berätta lite vad vi gör och hur vi arbetar med ljudet. Jag tycker att konceptet är jättebra för det hjälper oberoende filmare att visa upp sina alster. Vi fick dessutom chansen att träffa andra filmare i Sverige och se deras filmer.

CrazyBrothers har många produktioner på gång, allt ifrån en animerad film om nallebjörnar till ett actiondrama i framtiden. Så länge får vi dock hålla till godo med kortfilmerna på CrazyBrothers Portfolio 0.1!

- Portfolio 0.1 har blivit som vi ville ha den. Visst har vi kommit på lite som kunde ha blivit ännu bättre, men det tar vi med oss till nästa DVD!


Vallentuna 2003-12-22

Innehåll

Den här artikeln innehåller följande rubriker:

  1. Crazy som i originell
  2. Oberoende film har en ljus framtid
  3. Kortfilmer på TV

Betygsätt

 0 röster

Betygsätt artikeln

Du måste vara inloggad för att kunna sätta betyg

Dela med digBesök oss på Facebook Följ oss på Twitter Besök oss på Youtube Följ oss på Instagram
Filmcafé Sverige AB    Postadress: Box 2920, 187 29 Täby    E-post:info(at)filmcafe.se

För att en Bondfilm skall räknas som en officiell Bondfilm måste den vara producerad av bolaget EON Productions. Detta medför att ”Never Say Never Again” med Sean Connery och de två tidiga filmatiseringarna av ”Casino Royale” inte räknas till denna exklusiva skara. De tre första bokstäverna i EON Productions står för Everything or Nothing.© Copyright Wallentinus Mediaproduktion & Intrig Film & TV, 2002-2019.
Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Eftertryck eller annan kopiering förbjuden.

XHTML 1.0 Strict