Facebook, Twitter, Google eller Windows Live
Jobbannonser, marknadsföring och branschkontakter

Filmcafé ett år!

Filmcafé ett år!

Hilda Sandgren testar första versionen av Filmcafé™, Tomas har somnat.


Tolv fartfyllda månader

Det har nu gått tolv fartfyllda månader sen vi startade upp vår dator- den har varit påslagen dygnet runt sedan dess. Från att ha haft runt tjugo medlemmar när vi började mäta åttonde april 2002 finns det nu 1335 stycken - och det ökar hela tiden. I genomsnitt betyder det att vi får ca.111 nya medlemmar i månaden.

Resan började

Resan började i en bil på väg till Helsingborg. Vi skulle tävla med en film på det Öppna svenska mästerskapet i oberoende film (SFV-festivalen 2001 den 16-18 mars på Röda Kvarn i Helsingborg). Vi började prata om en rollsättarsida på Internet. En mötesplats för alla med intresse för praktiskt filmarbete.

Många artister vet inte hur de ska få kontakt med filmare och vi, hade svårt att hitta skådespelare. Filmcafé™ var lösningen på våra gemensamma problem!

Första versionen

Resan med Filmcafé™ hade börjat parallellt med resan till Helsingborg och den första versionen av Filmcafé™ såg dagens ljus ett år senare- den andra mars 2002.

De olika versionerna


Version 1


Version 2


Version 3

Det känns som att tiden har gått snabbt

Men när man tittar tillbaka på 365 dygn märker man att det är mycket som hänt. Vi har hunnit med att lansera två nya, skinande versioner av siten. Version 3 innehöll en rad nya roliga funktioner som gör att man nu kan använda Filmcafé™ som ett verktyg i sitt skapande. Det är lätt att se på aktiviteten att de nya funktionerna är uppskattade och användbara.

Flera filmer har producerats med hjälp av Filmcafé

Flera filmer har producerats med hjälp av Filmcafé™ och artister har hört av sig med värmande ord då de fått jobb. Samtidigt såg vi också över arbetet "under huven" så att Filmcafé™ nu fungerar ännu bättre för er medlemmar.

Antalet visningar

Antalet besök på filmcafe.nu stiger oavbrutet. Vi har sedan mätningarna började 8 april, 2002 haft 102 116 sidvisningar. Det är i genomsnitt 8509 sidvisningar i månaden! (statistik tagen den 7 april 2003)

Vi tycker

Vi tycker att det har varit ett fantastiskt roligt år. Och vi har er, våra artister och filmare, att tacka. Det är ni som ÄR Filmcafé™. Filmcafé™ lever och andas er aktivitet på sidan. Så vi fyller faktiskt år tillsammans, ni och vi.

Eftersom Filmcafé™ är här för att stanna har ni, kära medlemmar, mycket att se framemot även i framtiden. GRATTIS på ettårsdagen!

Med vänlig hälsning/ Filmcafé™


Vallentuna 2003-03-07

Betygsätt

 3 röster

Betygsätt artikeln

Du måste vara inloggad för att kunna sätta betyg

Dela med digBesök oss på Facebook Följ oss på Twitter Besök oss på Youtube Följ oss på Instagram
Filmcafé Sverige AB    Postadress: Box 2920, 187 29 Täby    E-post:info(at)filmcafe.se

- When you give up dreams, you die.

Flashdance, 1983© Copyright Wallentinus Mediaproduktion & Intrig Film & TV, 2002-2019.
Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Eftertryck eller annan kopiering förbjuden.

XHTML 1.0 Strict