Facebook, Twitter, Google eller Windows Live
Jobbannonser, marknadsföring och branschkontakter

Dilan gör succé i Hollywood

Dilan gör succé i Hollywood
Dilan Gwyn är medlem på Filmcafe.se och efter roller i större amerikanska produktioner spås hon nu en fin Hollywoodkarriär! I Sverige är hon känd för den svenska ungdomsfilmen ”Shoo Bre”.

I just have to have her in my movie!
Att svenska skådespelare är populära i Hollywood” kommer väl knappast som en nyhet och Dilan medverkade först i en annan stor amerikanske produktion, FOX-serien ”Da Vinci’s Demons”, där hon medverkar i tre avsnitt. Efter rollen i “Dracula Untold” från 2013 kan vi ha en ny stjärna att se framemot.

- Jag provfilmade för den enda kvinnliga rollen och var väldigt nära att få den men efter mycket om och men valde de en annan skådespelerska, Sarah Gadon. Men de sa att de absolut ville ha med mig i filmen på något sätt. Så de skrev in en roll speciellt för mig. Det är verkligen inte en vanlig företeelse så jag hade svårt att tro på det först, berättar Dilan för filmsajten MovieZine.se.

Producenterna blev så förtjusta i Dilan efter hennes provfilmning att de kände sig tvungna att ha med henne i filmen. I filmen spelar Dilan Gwyn en guvernant till den fursten Vlad Tepes, som alltså är Dracula.
Stort projekt
Inspelningen ägde rum i Belfast på Irland och det regniga vädret passade miljön i filmen perfekt. Trots att Dilan arbetade på samma produktion i tre månader var det många i filmen hon aldrig träffade, under inspelningarna var det nästan oöverskådligt mycket människor på plats.

Angående nya projekt finns det flera spännande produktioner på gång, men som alla stjärnor får hon inte prata om det ännu, tyvärr…

Vallentuna 2015-01-23

Innehåll

Den här artikeln innehåller följande rubriker:

  1. I just have to have her in my movie!
  2. Stort projekt

Relaterade klipp

Betygsätt

 1 röster

Betygsätt artikeln

Du måste vara inloggad för att kunna sätta betyg

Dela med digBesök oss på Facebook Följ oss på Twitter Besök oss på Youtube Följ oss på Instagram
Filmcafé Sverige AB    Postadress: Box 2920, 187 29 Täby    E-post:info(at)filmcafe.se

- Mom, I want to meet a girl. I haven`t really thougt about it much. Just these past fifteen years or so.

Blast from the past, 1990© Copyright Wallentinus Mediaproduktion & Intrig Film & TV, 2002-2018.
Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Eftertryck eller annan kopiering förbjuden.

XHTML 1.0 Strict