Facebook, Twitter, Google eller Windows Live
Jobbannonser, marknadsföring och branschkontakter

Var med i Izabella Scorupcos nya TV-serie

Var med i Izabella Scorupcos nya TV-serie
Välkommen till en nya video med de hetaste filmjobben just nu! Kanske lockar en TV-serie med Izabella Scorupco, välbetalda reklamfilmsjobb med 50000:- i lön, eller en roll i Clas Ohlsons nya reklamfilmer?

TV-serie och reklamjobb
Statister i alla åldrar sökes till Viaplays nya orginalserie ’Hidden’! Izabella Scorupco och August Wittgenstein (”The Crown”) spelar huvudrollerna i denna produktionen med övernaturliga inslag. - Jag har alltid lockats av det där andra, av det som döljer sig bakom ytan i vår vardag, säger författaren Filip Alexanderson om boken som serien är baserad på.

I övrigt har vi den här veckan flera välbetalda reklamjobb publicerade. Vad sägs om reklamfilm för ett spelbolag inspelning i Barcelona med en lön på 52500 :-? Eller filmjobbet som kvinnlig kock till en reklamfilm med lönen 15000:-? Eller varför inte någon av de roller som söks till Clas Ohlsons kommande reklamfilmer? Alla dessa filmjobb hittar ni just nu på filmcafe.se och skynda er att svara innan de försvinner. För flera har sin deadline nu i veckan.

Veckans medlemmar är Bi Edsgren och Stefan Lundahl. Bi är förutom skådespelerska även ballerina utbildad på teaterhögskolan och Stefan är en skådespelare med inte mindre än 57 meriter på sitt CV.

Glöm inte att prenumerera på vår kanal och om ni har särskilda önskemål passa på att fylla på med dem i kommentarerna nedan. Vi syns nästa vecka!

Vallentuna 2018-04-04

Innehåll

Den här artikeln innehåller följande rubriker:

  1. TV-serie och reklamjobb

Betygsätt

 1 röster

Betygsätt artikeln

Du måste vara inloggad för att kunna sätta betyg

Dela med digBesök oss på Facebook Följ oss på Twitter Besök oss på Youtube Följ oss på Instagram
Filmcafé Sverige AB    Postadress: Box 2920, 187 29 Täby    E-post:info(at)filmcafe.se

I filmen Nosferatu (1922) är Greve Orlock filmad på dagen, när man ser filmen i svartvitt blir detta uppenbart. Det rättades till innan den officiella versionen av filmen hade premiär då delar av filmen tintades blå för att simulera natt.© Copyright Wallentinus Mediaproduktion & Intrig Film & TV, 2002-2018.
Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Eftertryck eller annan kopiering förbjuden.

XHTML 1.0 Strict