Facebook, Twitter, Google eller Windows Live
Jobbannonser, marknadsföring och branschkontakter

Agnes spelar spöke i ny långfilm

Agnes spelar spöke i ny långfilm
Långfilm och TV-serie
Det är full fart på filmkarriären för Agnes Mikkeline Hansens just nu. Filmen Rum 213 är baserad på Ingelin Angerborns populära bok med samma namn och har biopremiär den 23 februari. I april har tv-serien Veni Vidi Vici, som regisseras av Rafael Edholm, premiär på Viaplay.

Hur får man då som 14-årig tjej i Skurups kommun en roll i en tv-serie som spelas in i Stockholm?

– Agnes har en profil på Filmcafe.se och där kan regissörer och andra hitta skådespelare som passar för just deras projekt, berättar mamma Therese Hansen för tidningen Ystads Allehande.

Det var efter att ha svarat på av jobbannonserna på sajten Agnes blev uppmanade att skicka in en provfilm för rollen som dottern Sam i Veni Vidi Vici.

– Det var så pirrigt. Mest för att jag skulle få träffa Rafael Edholm, vi älskar honom i Susanne Biers film ”Den enda rätta”. Han är lite som George Clooney och jättesnäll, säger Agnes och ler.
Spelar ett spöke
I filmen Rum 213 har Agnes en lite annorlunda roll. Hon spelar nämligen ett spöke. Filmens spöke, Mebel, är ganska blyg, men ändå lite lurig. Hon vill gärna ha vänner, men har svårt att ta kontakt.

– Det var kul, man skulle vara lite läskig och mystisk. Det var också häftigt att vara med i den eftersom jag själv läst boken, säger hon till Ystads Allehanda.

Nu håller vi tummarna för att det fortsätter att rulla på som planerat och att huvudrollerna väntar runt hörnet!

Vallentuna 2017-01-26

Innehåll

Den här artikeln innehåller följande rubriker:

  1. Långfilm och TV-serie
  2. Spelar ett spöke

Betygsätt

 1 röster

Betygsätt artikeln

Du måste vara inloggad för att kunna sätta betyg

Dela med digBesök oss på Facebook Följ oss på Twitter Besök oss på Youtube Följ oss på Instagram
Filmcafé Sverige AB    Postadress: Box 2920, 187 29 Täby    E-post:info(at)filmcafe.se

Filmhistoriens första Bond är Barry Nelson, som innehade huvudrollen i den allra första filmatiseringen av ”Casino Royale” och inte Sean Connery. Däremot är Connery filmhistoriens första ”riktiga” Bond.© Copyright Wallentinus Mediaproduktion & Intrig Film & TV, 2002-2019.
Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Eftertryck eller annan kopiering förbjuden.

XHTML 1.0 Strict