Facebook, Twitter, Google eller Windows Live
Jobbannonser, marknadsföring och branschkontakter

Om Filmcafe.se

Syftet med Filmcafe.se

Syftet med Filmcafe.se är att erbjuda dig de bästa chanserna att lyckas med karriären. Vi vill måna om kreativ verksamhet och medla mellan de som vill skådespela, de som vill ha skådespelare samt övriga i branschen. Filmcafe.se erbjuder ett upplägg där skådespelare, statister och filmare både blir sedda och kan söka jobb, de kan inspirera varandra och utbyta erfarenheter.


Vilka är medlemmarna?

På Filmcafe.se finns tusentals skådespelare, statister och filmarbetare. På Filmcafe.se finns både professionella medlemmar och amatörer. Anledningen är att rollbesättare ibland prioriterar specifika utseenden istället för en viss skola eller mångårig erfarenhet. Medlemmarna kan själva välja vem som ska kunna se deras CV. Vi har även ett stort register med djur. På Filmcafe.se finns över 1000 professionella produktionsbolag.


Vad kan du göra som medlem?

Som medlem kan du använda verktyg som hjälper dig i karriären. Du kan skapa ett CV, svara på jobbannonser och knyta kontakter med tusentals skådespelare, statister och filmarbetare. Vi har ett forum där medlemmar utbyter erfarenheter och ger varandra tips, du kan sälja dina produktioner och visa upp dem. Filmcafe.se vänder sig till samtliga län i Sverige, alla åldersgrupper, kön och nationaliteter. Vi har även en omfattande karriärsavdelning med artiklar och TV-inslag som gör dig karriär lite roligare och lättare. Grundmedlemskapet är gratis på Filmcafe.se!


Vilka är vi?

Tomas Wallentinus och Robert Selin producerar Filmcafe.se. Tomas arbetar med programmering samt webbdesign och driver företaget Wallentinus Mediaproduktion. Robert föreläser om film och TV-produktion och driver produktionsbolaget Intrig Film & TV.

Filmcafé Sverige AB
Orgnr: 556869-4516
Box 2920
187 29 Täby
info(at)filmcafe.se

Kontonummer Sverige
Plusgiro: 62 93 15 - 3

För betalningar från utlandet
IBAN SE98 9500 0099 6042 0629 3153
BIC-kod (SWIFT) NDEASESS

Nyhetsbrev

...och mycket mer

Läs merPrenumerera här

Medlemmar berättar

“Jag har haft väldigt många spännande upplevelser och det hade nog aldrig hänt om jag inte hade utgått ifrån Filmcafe. Det har varit allt ifrån kortfil...”

Läs merLäs hela berättelsen

Inloggade filmbolag

Företag
Devkino

Besök oss på Facebook Följ oss på Twitter Besök oss på Youtube Följ oss på Instagram
Filmcafé Sverige AB    Postadress: Box 2920, 187 29 Täby    E-post:info(at)filmcafe.se

”Die Another Day” är den enda Bondfilm i vilken den korta filmsekvensen innan förtexterna faktiskt har med huvudhandlingen att göra, och den enda Bondfilm i vilken vi får se en skäggig James Bond.© Copyright Wallentinus Mediaproduktion & Intrig Film & TV, 2002-2019.
Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Eftertryck eller annan kopiering förbjuden.

XHTML 1.0 Strict