Bli medlem Logga in

Karriär

Medlem i amerikansk humorsuccé!

Medlem i amerikansk humorsuccé!

Skövde-sonen Christian Magdu, känd från roller i Prinsessa, Beck och Oskyldigt Dömd, gör Hollywood-debut i prisade humorserien Easy to Assemble och slår tittarrekord!

Återkommande karaktär?

I säsong 3, som fått undertiteln Finding North, styr resan mot Sverige, där vi möter Christian Magdu i rollen som Thor Lundqvist, en svensk skådespelare vars högsta dröm är att få vara med i en amerikansk buddy-cop movie (med Corey Feldman och Ahmed Best från Star Wars).

Det var Illeana själv som erbjöd honom rollen efter ett möte i Santa Monica och på inspelningen inspirerades hon så mycket av Christians egna idéer att rollen växte och blev större än vad den var tänkt från början. Nu talas det om att hans karaktär kan bli återkommande i nästa säsong.

Online-succé

Easy to Assemble är en av USA:s största online-succéer med över 1,5 miljoner tittare i månaden och har denna säsong slagit det gamla rekordet och redan nått över 2 miljoner.

Närmast kommer Award Season-visningar runtom i USA att ske av hela säsongen, följt av Q&A paneler.Christian Magdu har redan deltagit i en av dessa, bl a den 6:e december på SAG (Screen Actors’ Guild) i Los Angeles.

Se direkt på nätet

Denna säsong och tidigare delar kan ses gratis på nätet. Nedan ser ni Christians första avsnitt – ”48 hours of Daylight”

Behind-the-scenes

Titta också på den galna Behind-the-scenes intervjun med Christian från inspelningen.

Robert Selin, skribent för Filmcafe.se
18 december 2011

Filmcafe.se bevakar den svenska filmbranschen med artiklar och krönikor. Missa inte våra övriga artiklar som gör karriären lite lättare och roligare!

Kom närmare drömmen.

Vi söker ständigt nya talanger framför och bakom kameran! Sedan 2002 har vi hjälpt produktionsbolag och producenter att hitta rätt team till filmproduktioner.

Nå över 50.000 medlemmar.

Sedan 2002 har vi hittat rätt team till filmproduktioner. Nå nya talanger framför och bakom kameran!