Bli medlem Logga in

Karriär

Medlemmar får världspremiär på American Film Market

Medlemmar får världspremiär på American Film Market

Det svenska ungdomsactiondramat SKILLS är nu färdigt. Filmen distribueras av Hollywoodbaserade Epic Pictures Group och kommer ha premiär nu på söndag den 7.e november, på American Film Market (Fairmont 5, 13:00). Filmen har producerats av Kungälvsbaserade Timlock Film AB.

Ungdomsactiondrama

SKILLS är ett ungdomsactiondrama med fokus på olika actionsporter så som parkour, skateboard, street dance och martial arts. Målgruppen är ungdomar och unga vuxna, som gillar actionfilm i allmänhet - och actionsporter i synnerhet!

Många medlemmar från Filmcafe.se

Medverkar gör b la Marcus Gustafsson som tillhör världseliten inom parkour/free running, samt My Magnusson - en av landets främsta kvinnliga skateboardåkare. Skådespelaren och stuntmannen Tim Man, som specialiserat sig på kampsportsfilmer så som ONG BAK 2 och STREET FIGHTER: LEGEND OF CHUN LI, finns också med. Liksom Sina ”Sean Banan” Samadi, som blev rikskändis i och med TV-programmet Cirkus Möller.

Hur långt är du beredd att gå för vänskap

Handlingen kretsar kring Kelvin 18 år, som tampas med lojaliteten till sina vänner, konflikter med sin fader, polisen och utövandet av sitt stora intresse - parkour. När hans fader under arbetet med ett fall blir skjuten och hamnar i koma, så söker Kelvin själv efter gärningsmannen. Vad han finner är en värld med subkulturer med egna lagar och spelregler. Snart tvingas Kelvin in i en våldsam kamp där talang möter talang i ett gatans gladiatorspel. Han får inte bara tänja på sina egna gränser som parkourartist, han får även pröva sina moraliska gränser: Hur långt är han beredd att gå för vänskap och blodsbands skull...

Robert Selin, skribent för Filmcafe.se
1 november 2010

Filmcafe.se bevakar den svenska filmbranschen med artiklar och krönikor. Missa inte våra övriga artiklar som gör karriären lite lättare och roligare!

  •  
    Tomas
    Producent
    Filmen ar nu sald till bla Brasilien, UK, Ryssland mfl och kommer ga pa bio i Indien.

Kom närmare drömmen.

Vi söker ständigt nya talanger framför och bakom kameran! Sedan 2002 har vi hjälpt produktionsbolag och producenter att hitta rätt team till filmproduktioner.

Nå över 50.000 medlemmar.

Sedan 2002 har vi hittat rätt team till filmproduktioner. Nå nya talanger framför och bakom kameran!